Uitgebreid assortiment, snelle levering

Het vinden van de juiste zaden was eenvoudig. Uitgebreid assortiment, alleen de sugarsnap ontbrak. Levering was goed te volgen en kwam conform aangegeven planning. Zakken moestuingrond werden keurig naar de werkplaats gebracht.

Alles stipt en op tijd geregeld

Zie boven

Alles prima

goed aanbod van biologische zaden; goede informatieve mails; correcte afhandeling van bestellingen

Nog niet gezaaid maar snel geleverd.

Prima service en producten

Ik koop graag biologisch zaaigoed.

Betrouwbaar

Bestelling wordt altijd vlot geleverd!! En dat is heel fijn. Verpakking van de zaadjes is heel goed.

Snelle levering, uitstekende service

Ontving een kiemschaaltje met stukje glas eraf. Mail gestuurd en kosteloos nieuwe verstuurd. 1e Keer besteld bij dit bedrijf, maar ga het zeker vaker doen! Prima zaden ook!

Binnen de kortste keren mijn bestelling binnen.

Bedrijven zoals De Bolster moeten volop gesteund worden door een ieder die met het lot van de aarde begaan is. Dus koop bij De Bolster!

Goed gedaan

Zeer snelle levering en tenminste niet zo overdadig verpakt!

Keurig verzorgde en snelle levering.

Het is even wennen aan de website als je meerdere zaden wilt bestellen, maar dan werkt het goed. De bestelling en de bezorging werd helder gecommuniceerd en het pakketje was keurig verzorgd.

Goede en vriendelijke service.

Goede en snelle service. Pakket in prima staat ontvangen, heel vriendelijk kaartje erbij.

Prima service.

Goed!

Komt afspraken na.

Mijn bestelling kwam zoals was afgesproken. Zaden zagen er allemaal goed uit. Goede, milieuvriendelijke verpakking. Kortom: zeer tevreden.

Snel, verzorgd en biologisch goede zaden!

Goede uitleg en duidelijke website.

Vorig jaar goede ontkieming en opkomst Netjes verpakt

zeer goed.

Goede kwaliteit zaden en vlotte levering.

Perfecte levering

Mooie en goede verpakking

Prachtig assortiment en snelle levering.

Mijn ervaring is al jaren positief. Ze staan niet stil, maar ontwikkelen zich steevast. Investeren in biologische zaden doe je bij Bolster.

prima zaad en prima afhandeling van bestelling

zie boven

Snel, goed, duurzaam.

Overzichtelijke website, alles bio, alles nog op voorraad eind januari, snelle levering, verpakking is duurzaam in past in de brievenbus. Veelt te veel emails van post-NL rondom bezorging.

Directe levering en helemaal goed

Directe levering en helemaal goed. Duidelijke website en 100 % biologisch!

betrouwbaar adres voor gezonde zaden

Gewoon goed, zowel de kwaliteit van de producten en de communicatie, als de zichtbaarheid in bv winkels. En daarmee een vertrouwde en betrouwbare leverancier.

uitstekende levering

tevreden zoals altijd

Altijd goede zaden ,snelle bezorging . Blij mee.

Biologisch en niet genetisch gemanipuleerd. Waar vind je dat? Alleen bij de bolster. Zo blij mee. Als je wat doet moet je het goed doen . Dat telt ook voor tuinieren.

Netjes en snel

Product netjes verpakt en snel bezorgd

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe