Snelle levering en veel keuze !

Goede ervaring met de kwaliteit en bovenal belangrijk dat alle zaden biologisch zijn .

Prima kwaliteit alles komt uit

Bolster is de vaste leverancier van zaden voor mijn hobby moestuin. Heel tevreden over kwaliteit en service

Erg goed

Heel tevreden met de service, assortiment en kwaliteit van de zaden.

Makkelijk bedienbare website. Goed ingepakte zaden en op tijd ontvangen.

Snel goede kwaliteit

Wel een relatief groot doosje bij de zaadjes, maar het paste nog net in de brievenbus. Afgelopen week gezaaid met kinderen benieuwd hoe snel het opkomt. Het zaad zag er iig mooi uit

Prima levering

De levering duurde een paar dagen en werd in geheel recyclebare verpakking geleverd. Als je voor biologische zaden kiest, is dit natuurlijk ook een erg welkome bijkomstigheid. De zaden zitten in mooie zakjes. Nu maar wachten wat deze gaan brengen!

Al heel veel jaren blij met de Bolster

Al heel wat jaren bestel ik bij de Bolster. Het assortiment is groot, elke keer weer iets nieuws wat de moeite waard is

Duidelijke webshop. Snelle bezorging. Maar wat mij betreft hadden de zaden ook gewoon in een envelop verstuurd mogen worden, zodat het met de gewone post meekan en niet met de pakketdienst. En anders pakketdienst per fiets om het biologische/milieubewuste te benadrukken.

Mijn bestelling kiemgroentenzaden heb ik snel en zeer goed verpakt ontvangen, ik ben zeer tevreden over de inhoud van mijn bestelling en over de manier en snelheid van leveren.

Zeer snelle levering

Top zaden en snelle levering!

hele goede service, zeer tevreden over Desiree

Ben erg tevreden over Desiree. Pakketje kwam niet op tijd aan en toen heeft ze nog bemiddeld bij de pakketbezorger en alles is toen goed gekomen. Ook met het uitzoeken van mijn bestelling heeft Desiree mij heel goed geholpen met het geven van advies. Complimenten aan Desiree!

Gewoon goed

Goed en snel geregeld

Gewoon helemaal prima!

De zaden kwamen als brievenbuspakketje. Fijn dat de doos of verpakking niet onnodig groot is. De zaden heb ik al gezaaid en zijn al aan het ontkiemen (winterogge).

Mooie zakjes zaad & keurig verpakt.

Artikelen sluiten aan op mijn wens.

klantvriendelijk bedrijf

goed verzorgt en correcte bezorging.

Snel en goed.

Keus gemaakt online, betaald online en snel bezorgd.

ruime sor****** goede gerpakking snelle levering

zie titel

Prima, niks op aan te merken.

Mooie site met veel zinvolle informatie; snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Uitgebreid assortiment, snel en keurig geleverd

Ieder jaar bestel ik mijn moestuin zaden bij de Bolster. Ze hebben een uitgebreid assortiment en de levering is altijd snel. Bovendien zijn de zaden kwalitatief goed, gezien de opbrengst van mijn moestuin.

Goede service, super producten, blij mee !

Blijf alsjeblieft GMO vrij

In deze tijd waar alles onder druk ligt is het goed om te weten dat nog steeds GMO vrije zaden te verkrijgen zijn. Hopelijk krijgen jullie steeds meer bewuste cliënten die alleen nog maar op deze manier hun voedsel willen planten. Keep up the good work!

Gewoon goed

Netjes verstuurd met opvulling die gewoon op de composthoop kan. Of het groeit, dat zien we van het voorjaar.

Prima tevreden met snelheid van levering en verpakking.

Daarnaast had ik ook nog snel en adequaat antwoord op een vraag. Prima geholpen dus.

Prima zaden, snelle verzending, persoonlijke noot erbij: perfect.

Zie boven. Heel tevreden over alle aspecten. Overzichtelijke site, snelle verwerking en bezorging.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe