De levering was snel en correct

Snelle levering; Goede kwaliteit zaden

Snelle levering; Goede kwaliteit zaden

Prima webwinkel en website

Ik had snel gevonden wat ik zocht. Ook bestellen ging snel .Als ook de verzending.Dat ging door de brievenbus in een kartonnen envelop.ik ben over alles zeer tevreden en zou het aanbevelen aan familie en vrienden

Snelle levering en goede zaden

vooral het biologische spreekt mij aan van de zaden, waardoor er geen pesticiden gebruikt worden om groente en bloemen te kweken.

Zijn prima

Heb nog niet zoveel ervaring maar wat ik wel deed beviel me goed. Bedankt allemaal

Prima en snelle levering

Uitgebreide webshop met biologische zaden en snelle en goede levering.

Altijd snelle en correcte levering.

Groot assortiment, snelle levering en milieu vriendelijke verpakking.

Het enige minpuntje is de communicatie vanuit DPD, de bezorgdienst. Veel te veel e-mails. Maar de communicatie vanuit Bolster is prima en producten uitstekend!

Makkelijk zoeken, snel leverbaar. De milieuvriendelijke groene vuldingen doen het niet echt goed op de composthoop eerlijk gezegd. Maar als concept prima natuurlijk. Ik zou een standaardinformatie op de verpakking van de zakjes zetten. Bij het ene zakje zit meer als bij andere. Fijne toevoeging zou zijn: zaaidiepte/lichtkiemend of niet.

De bestelling werd keurig verpakt en op tijd geleverd.

Snelle en nette bezorging in milieuvriendelijke verpakking

Mijn bestelling werd snel bezorgd in milieuvriendelijke verpakking

Snel en goed

De bestelde zaden werden supersnel geleverd. Groot pluspunt is dat het verpakt is in biologisch afbreekbaar materiaal. Goede en duidelijke website met veel info!

Supergoed product

Goede producten en snelle levering

Mooie producten en binnen 2 dagen geleverd. Lange houdbaarheid

Perfecte bestelling geleverd

Zafwn zaten keurig verpakt in afbreekbaar materiaal.

Fijne webshop!

Ik bestelde hier al vaker zaden. Het wordt altijd netjes verpakt en vlot verzonden. Top!

Altijd goede kwaliteit

Op alle fronten een topper

Prima assortment van biologische zaden, nieuwsbrief om echt te bewaren, duidelijke website, snelle levering en bewuste omgang met verpakkingswijze en -materiaal. Alleen bij De Bolster koop ik mijn zaden!

Mijn evaring met De Bolster is zeer positief

klantvriendelijke site en snelle en correcte levering

Top producten en prima service

Groot assortiment biologische zaden met duidelijke omschrijving qua teelt.

snelle levering, persoonlijke zorg, en goede spullen!

Ik bestel al een aantal jaren geregeld zaden bij de Bolster. en ben erg tevreden over de levering, en zeker ook de kwaliteit van de geleverde zaden. het begon ooit met pompoenen, en inmiddels bestel ik steeds meer, b.v. groenbemester, bieten, wortelen etc. de snelle levering is ook erg plezierig.

Prima webshop

De zaden komen snel met goede informatie. En fijne adviezen

Heel fijne organisatie

Prima leverancier en mooie producten.

Goede levering

Snel geleverd. Goede zaden

Goed produkt prettige begeleiding snelle levering

Wat ik prettig vind is behalve de zorgvuldige verpakking, de berichten van de medewerkers en de foto s, je hebt dan het gevoel van een aankoop tussen personen.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe