Goed en volgens afspraak geleverd

Goede ervaring

super

goede zaadjes

Correcte afwikkeling

Verzendkosten (brievenbuspakketje) relatief hoog!

Levering snel en accuraat

Alleen jammer dat men telefonisch geen enkel contact kan krijgen

Prima zaden en levering

Prima zaden en levering.

N feestje om n kado-bon te geven

prima verpakt en goede service qua verzending.

Fijne zaden om mee te werken. Het is mijn eerste moestuin op mn balkon en is leuk om te zien hoe alles groeit. De smaak is prima en geeft goede voeding. Ik heb al menig groentemaaltje gegeten.

Prima levering en ontkieming, jammer dat verpakking niet hersluitbaar is

Prima levering en ontkieming, jammer dat verpakking niet hersluitbaar is.

Goede keuzes. Goede uitleg

snelle service

soms staat er leverbaar en zijn ze toch niet leverbaar maar voor de rest top

Ik ben erg tevreden

De zaden zijn goed, op tijd geleverd en in goede verpakking aangekomen

goede verzending, echter kostte 1 dag extra

inhoud en verpakking etc goed. Echter de levering kwam 1 dag later dan gepland.

goede service, late bezorging

Uitzoeken zaden was goed. Bestellen makkelijk. Inzicht in levering was goed maar daar stond bijna een week dat het pakketje door ging van magazijn naar wachtpost naar...? Dus al met al vond ik dat ik wat te lang op bezorging moest wachten. Onnodig lang want het pakketje paste gewoon door de brievenbus. Well done. Had gewoon met postnl mee gekund.

Uitstekend!

Uitstekende levering, verpakking en product

duidelijke verpakking

Zaden makkelijk te verwerken op mij omgeploegd grond strook

Super informatieve site

Geweldige informatieve site. En super snelle levering . Een aanrader !

Helemaal goed

Website uitgebreid, bestelling snel binnen

Uitstekende kwaliteit en service

Prima, niets op aan te merken.

geweldig

goed verpakt en snel geleverd

snelle verzending

mooie site, veel keus en zelfs uitleg van het zaaien en vervolg erbij, en snel verzonden

Goede service. Alles goed verpakt vlot geregeld en bezorgd. Goede service. Alles goed verpakt vlot

Goede service. Alles goed verpakt vlot geregeld en bezorgd.

Bolster heeft top zaden, uistekende service en onderneemt ethisch verantwoord.

Altijd goed kiemende zaden van bio oorsprong. Soms mis ik BD zaden maar BIO is ook top. Leuke soorten, enkel de Artisjokke mis ik voor de rest is alles aanwezig. Dit met oog voor natuur, mens en de aarde. Dank je wel Bolster, wij genieten al decennialang van uw zaden en bedrijf. Mvg, Martijn van Zanten

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Overzichtelijke website, snelle bezorging

Zeer goede ervaring met Bolster

Kwaliteitsproducten, verantwoord verpakt en snelle levering.

Goede kwaliteit

Oude Oenerweg 13