Goede kwaliteit

Fijn bedrijf

Snelle service, goede kwaliteit

Mijn bestelling 21 juni gedaan 6 juli nog niets ontvangen !

21 juni mijn bestelling gedaan , 6 juli nog niets ontvangen !

Geen probleem

Alles ging lekker, geen probleem

Top, mooie zaden snel bezorgd

Alles prima.

Goede zaden, hoge opbrengst... Tevreden.

Snelle levering.

Positieve ervaring en snelle levering.

Mooi assortiment en het order proces verliep perfect

Mooi assortiment en het order proces verliep perfect

snel geleverd, keurig door de brievenbus, correct verpakt

grote keuze in kiemzaden.

Netjes en snel bezorgd.

Netjes en snel zijn de zaden bezorgd. De eerste boontjes en tatsoi zijn al boven de grond.

snelle service en goed resultaat

Vanuit Bolster goed, maar DPD slecht

Na diverse negatieve ervaringen met DPD bij andere winkels zag ik na mijn bestelling bij Bolster dat ze helaas met DPD samenwerken. Ook dit keer ging de verzending niet goed. Op de gecommuniceerde bezorgtijd kreeg ik mailtjes dat de bestelling was afgeleverd, terwijl er helemaal niks was afgeleverd. Toen ik beld werd aangegeven dat de bezorger waarschijnlijk het pakketje al het afgetekend. Een halve dag later lag het pakketje ineens voor de deur. Open en bloot buiten, terwijl het die middag zou gaan regenen. Gelukkig zag ik het pakketje toevallig en kon ik het voor de regen binnenhalen. Maar wel heel slecht. Heel jammer dat een bedrijf als Bolster met zo’n slechte bezorgservice werkt.

Positief !

kwalitatief goede zaden .

Het contact is vriendelijk en tegemoetkomend en de service is zeer goed.

Mijn vraag om biologische zaden beantwoord aan mijn behoefte om zodoende bij te dragen aan een gezonde natuur. Ik vind het zéér prettig composteerbaar opvulmateriaal in het toegezondene te vinden. Op de site is voldoende informatie te vinden. Het contact aan de telefoon is altijd vriendelijk ! De snelle levering maakt het ook aantrekkelijk bij de Bolster te bestellen. Ik heb er wel vertrouwen in dat de medewerkers van de Bolster echt gemotiveerd zijn t.a.v. hetgeen ze doen.

Mooie kwalitatief goede zaden en vlot geleverd

Ook al heeft dit bedrijf het bedrijf het vast, mn in het uitgifteseizoen, heel druk, de medewerkers blijven altijd aardig en behulpzaam, en doen wat ze beloven. Snelle levering, in compacte levering (dus geen dozen waar het merendeel lucht is, dus duurzamer bij verzending). Goede kwaliteit zaden. En natuurlijk belangrijk: met gezonde goede genetische oorsprong.

Vriendelijke, adequate en snelle reactie en afwerking

Mijn vraag werd heel snel beantwoord. Dank voor de service. Hetzelfde kan gezegd worden van de bestelling. Zaden werden snel geleverd en handig en milieuvriendelijk verpakt. Wil in de toekomst graag en met plezier van uw producten gebruik maken.

duidelijke website

makkelijk zoeken en bestellen met de snellijst

Bestelling in orde en volgens afspraak bezorgd

Bestelling werd volgens afspraak en op tijd geleverd.

Snelle levering, duidelijke en eerlijke beschrijving

Mijn ervaring is ronduit prima! Snel geleverd. De producten zijn op de website en op de verpakking duidelijk en helder beschreven.

Super levering & bestelproces

Heel fijn, alles is snel te bestellen en wordt snel geleverd. Als mini professional (skal gecertificeerde prematuin van 1 ha) zou ik heel graag op basis van mijn jaarlijkse uitgaven aan de Bolster een korting krijgen en facturen digitaal per mail. Dat gaat sneller bij het inboeken van de boekhouding.

Heel prima

goede website, makkelijk te vinden, snel besteld en geleverd

Fijne ervaring en snelle levering.

Ik ben gewoon eenvoudigweg tevreden.

Hetgeen ik besteld heb is in goede orde en correct aangekomen.

Top producten voor eerlijke prijs

Uitgebreid assortiment aan biologische zaden. Snelle levering, degelijk verpakt. Goede service en prima producten.

Service goed

Kwaliteit zaad valt wat tegen .

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe