Ik bestel al 15 jaar bij Bolster en dat doe ik omdat ik uiterst tevreden ben.

Heel snel geleverd en uitstekend kwaliteit zaad. Ik ga de bodem bemesters in Roemenië in een toekomstige wijngaard proberen, ben heel benieuwd hoe ze daar zullen doen.

Veel keus, biologisch, snelle levering.

Voor het eerst de website gezien, prachtig! Assortiment is groot en met veel info. Bij deze webshop zaden besteld en was blij met de verpakking, biologische schuimpjes … Nog een compliment naar het bedrijf gestuurd. Superblij met deze zaden! Ik raad iedereen aan, die zaden zoekt, ze bij dit bedrijf te bestellen!!!

Prima en snel

Snel verstuurd, prima service

Lief leven

Slechts 1 zaadje gebruikt om te ontkiemen. Mooi leven!

Fijne bestelling, goede kwaliteit!

Helemaal goed gedaan, snel, goed geprijsd, correct en volledig. En wat een mooie zaden! Ze zitten erin en zijn heel goed van consistentie en structuur. Heerlijk gevoel dat er geen GMO bewerkingen in zitten. Ik haal echt alleen nog maar mijn biologische zaden bij de Bolster. 10 van de 10, top service.Dank je wel, ik ben na 1 bestelling vaste klant. Via het Moesmeisje youtube hier gekomen.

Aantrekkelijke verpakking

De verpakking van de zaden is heel aantrekkelijk. Een groot nadeel van het online bestellen vind ik wel dat een paar pakjes met zaad geleverd worden in een doos die voor driekwart gevuld is met piepschuim.

Nette en vloote bezorging, verpakking mooi

Nette en vlotte bezorging, zaden waren mooi verpakt

het bestellen ging gemakkelijk en het pakje, dat door de brievenbus kon, werd eerder geleverd dan was aangekondigd.

Perfect!

Snel verzonden en geleverd en heel blij met hoe alle zaadjes opkomen.

top

goede producten snelle service

goede bezorging, goede verpakking

Goede produkten, duidelijke communicatie

De Bolster biologische zaden heeft een duidelijke website, en de produkten bevallen heel erg goed. Ik vind het erg belangrijk dat de zaden die ik gebruik GMO vrij zijn

Vlotte bezorging. Prima zaden.

Vlotte bezorging en de bonen kwamen na 3 dagen al uit. Geweldig

Altijd goede en snelle levering en prima service

Zoals altijd was het weer een goede en snelle levering en prima zaden. Een echte aanrader om hier zaden te kopen.

Perfect!

Snel geleverd én perfecte zaden.

Vlot. Hoop dat het allemaal gaat kiemen!

Vlotte levering Vorige zaden deden het goed

Uitstekend. Ik zoek nog zoete pootaardappelen / plantjes.

Prima, maar bezorgservice klein minpuntje

Reactie op bestelling prima. Dat iDeal- betaling dag langer duurt is jammer. Dit zou iets duidelijker vermeld kunnen worden, nu kwam ik erachter nadat al was betaald. Gevolg was dat bezorging dag later is en in mijn geval drie dage omdat pakketje op depot DPD is blijven liggen vanwege geen bezorging op zaterdag. Soms heb je zaden nodig als eerdere zaaisels zijn mislukt of dat je vergeten bent de betreffende zaden te bestellen. Brievenbuspakketjes zouden ook met bijv. PostNL bezorgd kunnen worden.

altijd snel en netjes

De Bolster levert altijd snel en netjes het bestelde. De site is ook duidelijk, met veel extra informatie.

Snelle levering super zaad!

Mooi bedrijf!

Handige site, redelijk snel geleverd.

Ruime keus, goede prijs, snelle levering

Ruime keus, goede prijs, snelle levering

Ruim aanbod, snel geleverd

Ruim assortiment in bio zaden, goede info op website - handig voor tuiniergroentje. Contact met klantenservice ook prima en vervolgens snelle en correcte levering. Éen klein verbeterpunt: info over hoe, waar, wanneer te zaaien ontbrak op een enkele verpakking - wil niet mijn telefoon hoeven raadplegen als ik buiten bezig ben.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe