Alles naar verwachting geleverd.

Alles naar verwachting geleverd.

geweldig

overzichtelijk ,goed assortiment ,snelle levering. Ga zo door

goeie ervaring

Keurig nette en snelle bezorging en alles netjes verpakt.

Goede keuze, bijvriendelijk, snelle goede verzending van mijn zaadjes, helemaal blij!

Ik vind de informatie op de website echt heel fijn, de verzending was snel en perfect, ik ben blij om zo gemakkelijk bio zaadjes te kunne bestellen, zou willen dat ik ook tuinaarde/potgrond kon bestellen. Hartelijke groet!

Goed product optijd geleverd!

Alleen de website kan iets meer overzichtelijk

Super verzorgt

Absoluut prima, na een eerste hick-up is mijn suggestie in realiteit omgezet. Dus super!

Mooi bedrijf.

Fantastische bedrijf , verzending super en snel

Mooi product, moeizame bezorging

Ik koop er van tijd tot tijd kleine hoeveelheden zaden, mooi assortiment. Jammer is alleen dat ze altijd via een koeriersbedrijf versturen, een zending met twee(!) zakjes zaad wordt zo verpakt dat die niet in de brievenbus past en vervolgens aan DPD wordt meegegeven... een bedrijf waarbij de track and trace maar halve tijd werkt.

Goede, accurate levering van biologische zaden

Tot nu toe ben ik erg tevreden met Bolster Zaden. Goede levering en goede zaden. Ik blijf graag klant....

Wil graag dat jullie blijven bestaan! Zeer belangrijk dat eerlijke zaden veilig gesteld worden. Eerlijk gezegd heb ik ze gekocht nu voor de groentetuin die ik volgend jaar wil starten. Omdat de wereld nu zo onveilig is en ik niet weet of ik volgend jaar nog kan kopen en of er dan nog leven mogelijk is... Hopelijk koop ik volgend jaar gewoon weer zaden bij jullie :-)

Goed en duidelijk

Snel bezorgd Goed verpakt

Snelle levering, super zaad

De kwaliteit van dit zaad is altijd heel goed, de bestelling wordt snel geleverd.

Snel en duurzaam

Snel en duurzaam

Online bestelling snel in huis!

En het paste ook nog door de brievenbus!

Prima zaden betrouwbaar en snel gekregen

Voor kleine hoeveelheden <10 zakjes bijvoorbeeld In stevige envelop verzenden ipv pakje per koerier.

Mooie biologische producten, snel en correct geleverd

Goede kwaliteit biologische zaden, die snel en correct geleverd werden en verpakt in milieuvriendelijk materiaal; vooral het gebruik van de compostbare vulmiddel stukjes (op basis van maismeel) i.p.v. vervuilend polystyreen is heel goed.

Perfecte service en goede kwaliteit zaden.

Werd netjes geleverd en met zorg ingepakt. Super! Jullie hebben een klant erbij.

Snel geleverd, prima verpakt en goed assortiment

Dit keer behalve normale zadenzakjes ook grootverpakking bloemmengsel gekocht. Zat in een hele stevige verpakking, top! Bovendien vlot geleverd en prima communicatie.

mooie spullen maar helaas wat traag in ontvangen van de bestelling

dag De Bolster is een fantastisch bedrijf met mooie bio spullen. Wel jammer dat het afsturen wat lang duurt. nu heb ik vrijdag iets besteld en het is nu woensdag en ik heb het nog niet ontvangen Dat vind ik wel jammer verder alle lof voor jullie visie en mooie producten

Mooie zaden, mooi bedrijf!

Fijn bedrijf en mooie zaden, ruime keus en prachtige website ter ondersteuning.

Snelle levering en prima verpakt.

De levering van de zaden die ik besteld had kwam heel snel. Netjes verpakt en goed afgeleverd.

top transactie

Hele goede klantenservice, nabestelling toegevoegd zonder extra kosten, bedankt!

Prima zaden en een snelle levering!

Het is fijn als een bedrijf goed bereikbaar is en snel kan leveren. De Bolster is zo'n bedrijf en dat is best bijzonder tegenwoordig.

Een zadenleverancier met een warm hart

Ons voerderijmuseum Veluws Museum Hagedoorns Plaatse in Epe wordt gesponsord door Bolster zaden elk jaar. Zo kunnen wij bezoekers kennis laten maken net vergeten groenten en andere prachtige gewassen.

Prima service en alles goed aan het groeien

Alles Prima

Oude Oenerweg 13