Betrouwbaar, op tijd en alles in één keer.

Al jaren bestellen we bij de Bolster. En naar tevredenheid. - verpakking kleurig en duidelijk - de vervaldatum staat duidelijk vermeld - buiten of geschikt voor de kas wordt aangegeven - geen overmaat aan variëteiten per aangeboden product - alles wordt in één keer verzonden

Prettig.

Positieve nieuwsbrief en website. Goede service

Al vele jaren doe ik een bestelling bij de bolster Altijd goed ,!!!!

Uitstekend!

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit zaden.

Jammer

De verzendkosten wel in rekening gebracht maar niet genoeg. Post nl laat mij nu € 6, 00 betalen

Erg fijne winkel

Prima assortiment aan biologische zaden, deels ook nog eens resistent tegen sommige ziektes/schimmels. Wordt gewoonlijk snel bezorgd door dpd.

Ziet er prima uit, maar kan pas beoordelen als ik gezaaid en geoogst heb. De vraag komt te vroeg

Goede kiemkracht

Biologische zaden met oog voor ontwikkeling en een goede opbrengst

Super goeie zaden

Hele goeie zaden altijd goeie oogst

Keurig geregeld fijn, contact bij vragen dus niets te mopperen.

Geweldige zaden

Bestel al jaren zaden bij de Bolster, ze hebben goede zaden, grote keus en het belangrijkste biologisch. Tevens is het milieuvriendelijk verpakt.

Prima zaden en snelle levering

Prima zaden, snelle levering

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt

Goede zaden

De zaden zijn van prima kwaliteit. Wat ik echter mis is dat er geen kiemtemperatuur op het zakje staat, ik moet dat nu elke keer opzoeken en zet het er dan zelf op.

Mooie producten

Snel geleverd en ruime keuzen. goed kiemde zaden met mooie producten. Naast Kokopelli ons favoriete leverancier van zaden.

Goed advies gekregen tijdens een telefoongesprek.

Zo zou het altijd moeten zijn!

Snel, goede kwaliteit en goede prijs. Zo verwacht je dat.

Bestelling keurig verzorgd, zaden super vers ( nog lang houdbaar) Verpakt zonder onnodige toevoegingen

De beste zaden, prima bezorging

Wat de titel zegt, de beste zaden en uitstekende bezorging in Nederland

Snelle levering van prima producten

Duidelijke product informatie via de website, snelle levering en prima producten is mijn ervaring . Daarbij geen overbodige (bijv. te grote ) verpakkingen . Dus in het kader van duurzaamheid en “alle beetjes baten” zeer aanbevolen

vlotte en goede service

Goede producten en goede productinformatie. Overzichtelijke website en vlotte service als je iets besteld hebt.

Snelle levering en service prima

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd, laat nu de zomer maar komen.

Prima geregeld

Geweldige service en goede zaden!

Ik bestel hier nu al 3 jaar mijn zaden en ik ben heel tevreden! Goede zaden die kiemkrachtig zijn. Alles komt op. Snelle levering en goede service! Ik blijf terug komen!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe