Prima - snelle levering

Niets aan toe te voegen...

Uitstekende zaden, goed verpakt en leuk dat Manon persoonlijk ondertekende :)

Zie boven

Service gericht, goede tips op site

De service van de bolster is top. Alleen DPD als bezorger is matig. Duurt heel lang, rustig een week na verzending door De Bolster

Bestelling is soepel verlopen.

De bestelling is op tijd en in goede orde aangekomen. Ik vind het goed dat de zakjes met zaden verpakt zijn in een kartonnen doosje.

Uitstekende service en kwaliteit

Snel geleverd. Altijd goede ervaringen met de producten van de Bolster.

Levering goed en optijd. Kwaliteit valt tegen

Kwaliteit van de zaden valt tegen. Wij hadden zoete puntpaprike zaden en snackpaprika zaden besteld en ca 50% komt maar op!

Geweldig!

Fijne zaden en een snelle afhandeling. Ook leuk de persoonlijke touch met de naam van degene die het heeft ingepakt :)

Hoge kwaliteit met goede service

Ik bestel al jaren zaden bij de bolster. Ik heb nog geen enkele keer gehad dat ik niet tevreden was. Dus volgend jaar bestel ik gewoon weer zaden bij hun.

Helder , informatief en goed.

Al jaren gebruik ik zaden van de bolster en ben erg tevreden met resultaten maar ik heb 1 voor mij belangrijke vraag; zijn de zaden (nog/al) biologisch DYNAMISCH of enkel bio..?

Snelle levering en goede informatie

De zaden worden altijd snel geleverd- dat is fijn ! De informatie op de site is goed en duidelijk!

Niets negatiefs te melden.

Bestelling prima ontvangen.

beste kwaliteit redelijke prijs

Ik heb de bestelling snel en goed ingepakt ontvangen. Altijd prima kwaliteit. Ook een prachtig assortiment. De Bolster is de basis van mijn moestuin. Dank jullie wel.

heel goed

bestelling snel verwerkt , snel biinnen, prima die hersluitbare verpakking toppie

Snel en netjes verpakt

Goede ervaring

Perfect!

Snelle levering, en behulpzame en heel aardige dame aan de telefoon, toen er onduidelijkheid was vanwege de bezorging. Alles goed aan gekomen en ik heb goede verwachtingen van het zaad, aangeraden door de goede ervaring van mijn dochter, vorig jaar.

Besteld en volgende dag in huis

Goed overzichtelijke site. Duidelijke informatie. Verpakking waar over na gedacht is. Wordt persoonlijker door met de handgeschreven naam onder bijgesloten kaart. Geheel kwam onbeschadigd aan.

Uit de kunst

Geen enkel puntje van kritiek!

Met zaden van De Bolster werk ik graag en met plezier.

Het is fijn om met zuivere tuinzaden te werken.En het geeft voldoening te weten dat wat je zaait goed is voor bijen,vlinders en andere insecten. De bezorging en verpakking zijn prima!

Keurige service

Snel en professioneel

Snel geleeverd.

prima service, top kwaliteit!

Je hebt je bestelling niet de volgende dag maar tuinieren moet je toch plannen! Mooi assortiment, jammer dat bepaalde rassen alleen in grootverpakking te verkrijgen zijn (bv paarse 'sprout' broccoli) maar ook dat heeft vast een reden. Verder mooi klein compact verpakt niet zo'n megafoons met lichtbakken zoals bij bol.com. houden zo!

Blij met De Bolster

De website geeft heldere informatie, het bestellen en betalen via de site gaat vlot en gemakkelijk. En binnen een paar dagen zijn de zaden in huis. Kan niet beter. Ook fijn: de pakjes zaden zijn mooi, stevig en informatief. Ze komen in en doosje dat niet groter dan nodig is (daar gaat het vaak mis!) en zelfs door de bus past, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven maar gewoon let de hond op stap kunt. Een ontspannen ervaring.

zeer goed

hele fijne en overzichtelijke website met duidelijke productinformatie. Het bestelproces werkt prettig en de levering is snel in huis.

Prima levering en verpakking

Mooi dat er aan wordt gedacht om biologisch afbreekbaar materiaal te gebruiken in het verpakkingsmateriaal. De zaden nog maar even zien wat voor kwaliteit het is, maar ze zijn al gezaaid. Goede service!

ben blij dat jullie er zijn ,en zeker met alle patenten op zaadgoed door Multinationals

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe