geweldig

Snel besteld, snel geleverd, genoeg informatie

betrouwbare levering van kloppende producten

goede intenties zijn voelbaar en vind je terug in betrouwbaarheid.

vlot bezorgd

Ik wilde nog snijbonen hebben en die had de Bolster dus besteld en nu zaaien

De Bolster zaden: top!

In mijn moestuintje werk ik al vele jaren met zaden van De Bolster. Een groot assortiment, biologisch en altijd een prima kwaliteit.

Dit was mijn eerste bestelling

Dus nog geen ervaring

Goede kwaliteit, grote sor******

Mooie zaden. Zowel sier als zaaigoed voor de moestuin. Ook onbekende soorten. Veel bloemen komen jaarlijks terug. Het is ook dit jaar weer schrikken hoe weinig bijen etc. in de tuin te zien zijn. Insecten op deze manier helpen geeft een goed gevoel. Jaarlijks nemen we wel meer en meer vogels in onze tuin waar, waaronder een grote mussenkolonie.

De zaden zijn heel goed en doen het ook nog na de uiterste verkoop datum. (Bij anderen doen ze het soms niet eens binnen de verkoop datum. De levering is snel, zoals toegezegd is. Meestal sneller dan de 2-3 dagen en daar ben ik blij om.

Prima!!

Super snelle en degelijke service. Verpakking is zeer sterk en milieuvriendelijk!

Goede kwaliteit!

Zaadjes leveren een goed resultaat. Heel tevreden!

Ik heb nooit problemen en de bestelling wordt altijd goed bezorgd.

De website is duidelijk en maakt het bestellen eenvoudig. Ik gebruik altijd biologisch zaad en dan kom je toch snel bij de Bolster terecht. Ik heb verder eigenlijk geen aanmerkingen of verbeterpunten.

Goed verpakt en snelle levering

Alles ontving ik in goede orde. Telefonisch ontving ik bruikbaar antwoord over de bewaar termijn en omstandigheden. Een zaaihulp erbij was fijn geweest. Met name voor zeer fijne zaden. Ik heb nu zelf wat bedacht.

Mooie planten, goede kwaliteit

Verwerking duurde even, maar de informatie daaromtrent was helder. Goede kweker.

Uitstekende service, sneller levering

Al meerdere keren besteld en altijd een fijne levering. Een keer geen levering gehad door de postbezorger en toen uitstekend geholpen door De Bolster.

Mooie collectie zaden

Veel keus en snelle levering

Bestelde 4 zakjes bloemenzaak. Ook deze kleine bestelling werd spelen keurig geleverd. Nog niet duidelijk of het zaaibare zorgt voor mooie plantjes.

Prima zaden, snelle levering

Prim zaden, snelle leverin. Hrt belangrijkste: biologische zaden.

prachtige zadenkeuze

snelle levering, goed verpakt, veel leuze

Ik weet dat ik een goed product koop van een bedrijf met goeie prioriteiten en ze leveren elke keer wat ik vraag

Ik ben heel tevreden over de Bolster.

Er is een ruime keus. Goede website en aantrekkelijke zaaigoed folder. Goede service, snelle leveringen, biologisch! Milieuvriendelijke verpakking. Ontkiemt haast altijd goed ook na een of twee jaar nog. Hoeveelheid in zakje is ook prettig genoeg. Goed bedrijf.

Niet fijn

De zaden zijn nog steeds niet binnen.

Zeer betrouwbaar en snelle levering

Fijne site , snelle levering en betrouwbaar . Voldoende oog voor het milieu met de juiste verpakkingsmaterialen

Snelle service, mooie zaden

Mooie zaden! Ze waren snel in huis.

Goede zaden, makkelijk te bestellen.

Leuke site, goede zaden, mooi bedrijf, steunt de biodiversiteit, makkelijk te bestellen, correcte levering.

Precies zoals beloofd

Snelle levering, top!

Snelle levering is top. Het bloemenzaak assortiment mag uitgebreid worden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe