Mooi product en supersnel geleverd

Ik word altijd blij van de zaden van de Bolster. Geteeld op een voor de aarde respectvolle manier, goede kwaliteit en ruime keuze. En dan ook nog verrassend snel in huis

Vlot geleverd

Diverse zakjes zaad besteld, vlot geleverd. Of ze ook mooi gaan groeien en bloeien wachten we nu af :)

Prima, snel en goed geleverd !

Ik heb de zaden pas gezaaid dus ik kan het resultaat nog niet beoordelen. Over de levering ben ik zonder meer tevreden !

Snelle verzending, top producten! Alles was perfect verpakt.

Persoonlijk contact en bezorging prima in orde

Ik heb telefonisch contact gehad en wou graag de zaden ophalen. Dit kon niet maar wel de volgende dag in huis. Verpakking is prima.

Fijne zaden en goed en duurzaam verpakt

Super fijn en duurzaam bedrijf

Zak zaad is op tijd geleverd

Ik ben geen professional dus heb ik het zaad van de Phaselia maar een beetje gemeen met scherp zand en dat handmatig uitgestrooid in de hoop dat het na het omhakken van de grond ooit nog eens uitgaat komen. Ik had voor 1000 m2 ingekocht maar door mijn amateuristische zaai methode kwam ik maar tot 20% van het terrein. Misschien goed om een gebruikservaring bij het zaad te stoppen?

Vriendelijke en snelle service, zaden zijn eenvoudig te bestellen.

Vriendelijke en snelle service, zaden zijn eenvoudig te bestellen.

levering goed, zaden veel plezier van.

zaden komen altijd op. Kruiden zijn heerlijk. De tuin is weer gevuld.

Alles prima

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Is het niet goedkoper om kleine bestellingen als brievenbuspakje of gewoon in een enveloppe te versturen?

Fijne website om te bestellen alleen zie ik niet de hoeveelheid zaadjes en dat viel me soms tegen.

ik had wat meer zaadjes verwacht van de courgettes.Ze komen wel al goed uit.

Prima snelle service

Zaden snel in huis, goed verpakt

Heel veel top

Nog meer top

Kwaliteit en goed voor millieu

Alle zaden komen goed uit. De levering is snel en zo millieubewust mogelijk met biologisch afbreekbare vulling. En daarnaast zijn de zaden biologisch. Alleen maar goede ervaringen gehad met Bolster.

Goede duidelijke website en snelle levering

Alles naar zin verlopen

Fijn bedrijf, mooie biologische zaden

1 tip: zou fijn zijn om zoeken op de site meer te kunnen filteren, bijv op beschikbare zaden. Nu krijg je ook de zaden die niet voorradig zijn

duidelijke website, prima zaden en snelle levering

Zie boven, wat wil je nog meer??

Snelle levering, goed verpakt (kan wellicht in een kleinere verpakking met het oog op duurzaamheid)

Snelle bezorging

Goed verpakt en snelle bezorging. Ben heel tevreden.

Fijn dat het geen plastic opvulmateriaal is. Ik denk echter dat mijn bestelling (zo’n 10 zakjes zaden) ook best in een dikke envelop past, zo een die ook wel gebruikt wordt om boeken in te versturen. En dan is en helemaal geen opvulmateriaal nodig.

vlot geleverd op de afgesproken tijd

het bestellen ging gemakkelijk via de website en het pakje werd netjes en op de afgesproken tijd afgeleverd

Een goed verzorgde bestelling

Het was fijn om de zaden te ontvangen met zoveel zorg verpakt.

super snel

Je kijkt op de site ,klikt aan wat je wilt hebben en ziet gelijk of het wel of niet beschikbaar is. Je besteld en binnen 4 dagen heb je het in huis in een goed duurzame verpakking. super geregeld :)

Prima website, snelle levering.

Vandaag gezaaid in p7 potjes in een tunnelkas. Over een maand de plantjes uitplanten in een landbouw regeneratief bewerkte akker.

Super producten

Het meest fijne vind ik dat de zaden niet behandeld of genetisch gemanipuleerd zijn (zoals regulier zaad) tegen insecten. Zo weet ik dat ik meewerk aan een goede en gezonde natuur. En zelf mooie biologisch groeten eet.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe