heel goed

ruime keuze, efficient website, makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Wel jammer dat zo'n pakketje met een bezorgdienst wordt bezorgd terwijl het toch gewoon door de bus had gepast bij TNT Post?

Bestellen via site is makkelijk

Als de bestelling door brievenbus kan, dan is versturen via dpd onhandig en verwarrend omdat je veel berichten krijgt.

Snel geleverd, goede verpakking, veel keuze

De zaden vielen sneller dan verwacht in mijn brievenbus, ze waren gelukkig in een passende verpakking gestopt (vaak krijg je onnodig grote dozen) met biologisch afbreekbaar materiaal, en de keuze op de website is goed! Nu maar afwachten of er net zulke mooie bloemen uit komen als op de verpakking stonden...

Goede producten en service

Door de goede informatie op de site kon ik gemakkelijk mijn keuze maken. Producten zijn prima, en de service ook!

Duidelijke site en geleverd zoals verwacht kan worden met oog op mileu

Duidelijke site en netjes op de hoogte gehouden omtrent levering/bezorging. Probeer wel bij alle planten de info van de plant aan te geven, dit staat bij het merendeel maar sommige ontbreekt de hoogte.

prima verzorgd

Prima verzorgd

prima producten en snelle verzending

helemaal tevreden

Ik heb 10 dagen geleden uw zaden, oost-indische kers geplant, onder plastic, niets is nog opgekomen

Gezien de vorige zin is mijn ervaring m.b.t. de Bolster nu nog nihil.

Duidelijke communicatie per mail, ook als een bestelling bv niet volledig is afgerond. Levering was ook prima.

goed pakket met fijn boekje erbij om te beginnen

Ik moet nog beginnen maar het is duidelijk wat ik moet doen

Goede kwaliteit zaad

Ik heb nog maar kort ervaring met Bolster maar de service en het zaad zijn beide van goede kwaliteit. Ik kreeg een zakje toegestuurd dat beschadigd was geraakt tijdens de verzending. Ik kreeg al snel een reactie waarin werd vermeld dat ik een nieuw zakje opgestuurd zou krijgen. Erg netjes!

't werkt gewoon en het is nog lekker ook!

ik vind het heerlijk om groenten uit eigen tuin te eten. En de groenten smaken prima, ondanks dat ik geen echte keukenprinses ben. En bovendien biologisch (ook niet onbelangrijk). En het is zo simpel om eigen groenten te kweken: zaadje in de aarde, regelmatig water geven en dan groeit er iets heerlijks uit. Eigenlijk een klein wondertje.

Snel, verantwoord verpakt.

Het ziet er prima verzorgd uit. Nu nog afwachten wat het resultaat is.

Snel, duidelijk en goed verpakt!

Servicegericht, duidelijke website, en snel zeer snel!

Prima !

Snelle levering én netjes verpakt.

Groot assortiment, goede kwaliteit en goede service

Mijn vaste (moestuin)zaden leverancier. Absolute aanrader!

Fijne service!

Altijd snelle levering, duurzame verpakking en goede zaden!

Even afwachten

We hebben de zaden net gezaaid. En het belangrijkste is toch dat ze goed opkomen. Wat misschien verbeterd kan worden is het vermelden of het om een brievenbus verpakking gaat. Bij een brievenbusverpakking hoeft je natuurlijk geen neerzetafspraak met de vervoerder te maken

Excellent

Mooi assortiment, goede levering en zorgvuldige communicatie

Mooi assortiment, goede levering en zorgvuldige communicatie

prima service !

prima service !!

Een bewust bedrijf met een bewuste klantvriendelijkheid. Top!

Als startende (moes)tuinliefhebster kwam ik al heel snel bij De Bolster uit. Vooral 100% biologisch en GMO vrij is wat ik iedereen en ook mijzelf gun. Of alles ook gaat groeien en bloeien is nog even afwachten.

Snelle levering en goede kwaliteit zaden

Levering zo'n beetje per direct en inmiddels aan het ondervinden dat de aangekochte zaden mooie planten opleveren.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe