Goed en betrouwbaar

Snelle en correcte levering, de zaadjes doen het altijd prima. Al meer dan 5 jaar een tevreden klant.

Snel en correct!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Prima, snel in huis nu wachten of de zaadjes uitkomen!

Snel besteld, ruim assortiment, vlot in huis. Goed verpakt, duurzaam.

geweldig aanbod en goed passend bij mijn wensen

een wildeplantenveld bij het gemeenschapshuis aangelegd, het moet nog opkomen maar ik heb er hoge verwachtingen van.

Groente zaden zijn van goede kwaliteit

Sommige zaden komen goed op en er zijn ook soorten bij waar het opkomst percentage minder is, met de name bloemen zaden had ik wat minder opkomst in 2019.

Goede kwaliteit, ruime keuze, helemaal biologisch en snel geleverd

Kan er altijd op rekenen dat de zaden snel geleverd worden

Prima website, selectie en service. Informatie niet altijd consequent.

Ik kon alles vinden die ik zocht en bijna alle informatie. Bestelproces ging heel makkelijk en de bezorging was op tijd en compleet. De enige minpoint is dat er meer (nuttig, inhoudelijk) informatie wordt gegeven voor sommige zaden dan andere vergelijkbare soorten.

Kwaliteits zaden

Goede service, verzending en prijs.

Ik ben van mening dat deze beoordelingen ontevreden klanten creëert. Dat vind ik erg jammer Ik kan om die reden niet mee doen, maar mijn mening telt ook

duurzame informatie, betrouwbaar met prachtig resultaat

betrouwbaar, duurzaam en heldere informatie. Met bezorging en alles eromheen uitstekend verzorgd.

Kan niet wachten

De zadan waren snel binmen, veilig ingepakt en gelijk gezaaid, Jan nieg wachten totdat ik de eerste groene puntjes zie

Alles is volgens plan verlopen

Zo blij met m'n biologische zaden

En wat een snelle levering en goed advies ook!

Alles geleverd gekregen en snel, goed verzorgd.

Makkelijk te bestellen, duidelijke foto's en beschrijving en Bio..dat laatste vind ik het meest belangrijk.

Volgende dag al binnen!

Mooi klein ingepakt. Zodat het in de brievenbus kon! Resultaat nog even afwachten...zit ik niets over in. Vast zoals ik van de Bolster gewend ben.

Snelle service, prima verpakking.

Ik ben heel erg benieuwd hoe de zaadjes gaan uitkomen. Ik hoop en verwacht een mooie bloemen- en kruidenweelde dit jaar!

Alles goed verzorgd !!

Verzorgde verpakking, zowel voor de verzending als van de zaden, fijn om te ontvangen!

Zeer vlotte , vriendelijke behandeling van bestellingen . Zeer breed assortiment Kiemkracht zaden soms zwak

Snel, volgens afspraak en goed verpakt

zie boven

Gewoon perfect

Heel snel (veel sneller dan je collega's) en in 1 keer helemaal goed. Dag is het

Niks op aan te merken

De zaden gezaaid en alles is opgekomen alleen buiten niet alles maar dat is te weiden aan het weer.

Prima ervaring!

Prima ervaring, en snelle levering. Hopelijk slaan de zaden aan en hebben we straks mooie wilde bloemen staan in onze tuin.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle en goede levering

Alles snel en netjes ontvangen.

Het verliep zoals het moest lopen.

Gewoon zoals het moet. Ik bestelde en jullie leverden binnen redelijk termijn. Zoals het hoort. 5 sterren niet omdat er iets bijzonders is maar omdat het gaat zoals je verwacht. Ik hoop niet dat er nu na elke bestelling zo'n beoordeling komt. Volstrekt overbodig. Erg dwingend deze beoordeling.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe