Duidelijke website, vlot bezorgd

duidelijke website, vlot bezorgd

duidelijke site, goede producten en snelle levering

Geweldig een site met biologische zaden. met aandacht voor de natuur. Verpakking ook milieuvriendelijk. Prijs valt ook mee. Zeker aan te bevelen aan anderen.

snel en accuraat bezorg

snel en accuraat bezorgd

Zaden online besteld en snel geleverd, prima

Zaden online besteld en snel geleverd, prima

Veel keuze en prima bezorging.

Fijn dat alles biologisch is. De sor****** uit uitstekend, bezorging ook prima.

Goede verpakking niet te groot en mooie chips die composteerbaar zijn.

Prima assortiment, snelle verzending

Super snelle service

We hadden onze zaden heel snel binnen. De zaadjes zijn van goede kwaliteit.

Prima producten!

Groot assortiment prima zaden! Aanrader!

Snelle levering en goed product

De zaden waren netjes verpakt en snel geleverd.

snelle levering, goede biologische zaden en veel keus.

snelle levering, goede biologische zaden en veel keus.

Prima geholpen!

Helemaal naar tevredenheid geholpen. Alles snel in huis en de spullen duurzaam verpakt, heel fijn!

Mooi aanbod voor een betere wereld

Mooi aanbod,

Prima keus in biologische zaden

Uitgebreid assortiment aan biologische zaden. Ik bestelde bloemen en kruiden. Snelle levering.

Adequate en goed gesorteerde webwinkel

De zaden werden toegeleverd zoals gepland. Ze zijn gezaaid en dan begint het wachten tot er wat opkomt... mooie cyclus

In mijn nopjes

Prachtige keus. Veel aan dacht besteed aan verpakking. Mooi op tijd . Moet alleen nog zaaien en wachten op resultaat Dank je wel Bolster!

Mooie zaden in plastic verpakking

Ik ontving de zaden snel. Ze zien er mooi uit, maar ik moet natuurlijk nog even wachten hoe ze zich ontwikkelen. Ik schrok van de plastic verpakking. Ik zou ze daarom niet aanbevelen.

Fijne webshop!

Uitgebreid assortiment, mooie producten en snelle verzending

Perfect georganiseerd, snel binnen

Zaden zijn goed verpakt, en snel binnen. Ruim assortiment.

Groot assortiment en snelle levering

Goede ervaring

Communicatie rondom bestelling en levering correct

Zaden in een zakje

Als de bloemen en groenten nog in een zakje zitten zijn ze moeilijk te beoordelen. Als we het niet over het product hebben, maar over de levering. Dit was de tweede keer dat ik wat gezonden heb gekregen. Wat een omwegen. De zaden hadden heel Nederland gezien voor ik ze in de brievenbus had.

Krijgen wat door mij gevraagd is.

Kundig advies.

Netjes verpakt en snel in huis

helemaal perfect

Goed telefonisch advies en hulp !

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe