Geen ingewikkelde site en perfekte levering

Zie hierboven

Vakkundig en klantgericht

Zeer gebruiksvriendelijke website, vol info voor de beginnende en gevorderde (moes)tuinier. Uitstekende vakbekwaamheid en communicatie. Vlotte en probleemloze uitlevering. Chapeau.

Snelle levering, prima producten.

Snelle afhandeling en prima verpakking en bezorging

Goeie verpakking

goed en snel

de zaden die ik bestelt had werden in de brievenbus gestopt. ze zijn geldig tot 2024. ik hoefde niet lang te wachten op de komst van de zaden.

PRIMA!

De opgevraagde informatie per telefoon/mail werd persoonlijk en vriendelijk door De Bolster medewerkers opgepakt. Het verzenden werd tijdig en met track and trace goed aangegeven. Goed en ecologisch verpakt. De bestelling was zorgvuldig uitgevoerd. Houdbaarheid van alle zaden (op een na) tot eind 2024. De bio/gmo-vrije(!) zaden moeten komend jaar nog geplant... (Ondergetekende mag er van uitgaan dat dit zeker zal gaan lukken -;)

een zuiver en eerlijk bedrijf, daar wil je van kweken ;)

Ooit hier een rondleiding en cursus mogen ervaren. Daar heb ik veel geleerd en gezien. Zeker in deze tijd, waarin zoveel naar zuiverheid mag gaan groeien zijn bedrijven als De Bolster hard nodig.

Snelle service, ruim assortiment, en biologisch natuurlijk!

Ruim assortiment aan biologische zaden, snelle verzending en nette, duidelijke website.

snelle afhandeling en netjes verpakt.

Mijn ervaring is tot nu toe goed, het is alleen de afwachten of de zaden het ook goed doen. Alleen had de eerste persoon van DPD geen zin om uit zijn auto te stappen en is het pakketje weer terug gegaan naar het depot. En is het de volgende dag wel in de brievenbus beland.

Snel en netjes bezorgd

Fijn dat ze proberen zo duurzaam mogelijk te versturen

Prima website, bestel zeker nog een keer.

Interessant om te zien wat er allemaal te zaaien valt.

Bestellen ging eenvoudig, betalen ook. Levertijd klopte, hoe het zaaigoed het gaat doen ga ik meemaken. Voor nu heel positief.

Overtuigende kwaliteit metoog voor detail en natuur !

Al vele jaren bestellen we zaden bij de Bolster. De kiemkracht is zonder uitzondering altijd goed. Duidelijke en eerlijke beschrijvingen. De levering super snel.

Fijne biologische zaden

Snelle levering...hopelijk gaat het goed groeien komend voorjaar. Ben benieuwd? Misschien nog tips voor beginnende moestuinhouders ?

Levert zoals men mag verwachten

Ik ben heel blij, dat er in. deze tijd een bedrijf is, dat nog biologische zaden kan leveren. Ik hoop dat ze niet zullen opgaan (opgekocht) in een grote multinational.

Snelle en correcte afhandeling

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd deze snel bezorgd. Keurig verpakt. Wel jammer van de groene opvul bolletjes. Een doosje vol afval.... Verder keurig!

Fijne producten en keurige levering

Vorige week kiemzaden besteld en deze bevallen zeer goed. De eerste mungbonen kunnen vanavond al gegeten worden Zo heerlijk vers krijg je ze niet in de supermarkt.

Goede zaden en snelle levering

De Bolster biedt een mooi assortiment van zaden van hoge kwaliteit. De service is uitstekend en de snelle levering is fijn. Aanrader voor iedere moestuin tuinliefhebber!

De meestal zaken zijn van goede kwaliteit

Ik heb over de jaren al heel wat zaken van jullie gekocht. De groentezaden, en groenbemesters komen over t algemeen goed uit. Met de medicinale zaden en de bloemen heb ik minder geluk gehad...

Prima service in een verwilderde wereld

De levering is optimaal afgestemd zonder natuurschade en geen excuses over ‘Corona’ en mogelijk latere levering. Top!

nog ff 0

heb zaad voor volgend jaar gekocht.............. tis nu winter!

Betrouwbaar

Mijn ervaring is dat de Bolster duidelijk en betrouwbaar is in zijn bestellingen en meestal snel, dat is fijn! Zeker als kleine drukke tuinder vergeet je wel eens iets tussendoor en dan heb ik de zaden meestal binnen 3 dagen in huis. Jammer vind ik dat er toch F1 zaden worden verkocht en dat niet alles zaadvast is. Daarom ga ik daarvoor naar een andere zaadleverancier.

Goede kwaliteit, voor een hoge prijs

Dag, Ik ben zeer te spreken over de zaden wat betreft de kwaliteit. Echter, de prijs hoeft niet omdat het biologisch is zoveel duurder te zijn dan gangbaar. Eerder zou ik zeggen, zou het zaad goedkoper moeten zijn dan gangbaar. Mvg,

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe