snelle levering met enkele aandachtspunten

-over het algemeen zeer tevreden. laatste bestelling kleine onvolkomenheid die goed is opgelost. bij opkweek nog iets opgemerkt en zal ik ter verbe******/ aandacht nog gaan melden. en ik zou graag de factuur digitaal krijgen, daar is nu niet de mogelijkheid toe

Goede zaden, goede service

Zaden zijn goed, worden snel geleverd, verpakking prima, service prima

Snelle en verzorgde leveringen

Duidelijke website en duidelijke beschrijvingen maakt het mogelijk de juiste zaden te bestellen

correct snel, verzorgd en persoonlijk

Tevreden. En van vorige keer nog bieten

Gemakkelijk in gebruik, goede service maar geen ruime assortimentsruize keuzee

Webshop is gemakkelijk in gebruik, service.is goed, de keuze nog wel wat beperkt

top!

Ze zijn zeer attent met het versturen en flexibel in de evt. aanpassing van de bestelling. Echt bijzonder attent! Dat ervaar je in deze tijd niet zo vaak!

Het is alleen jammer dat er voor i zakje zaad een kartonnen doos is gebruikt. Dit had ook zo verpakt kunnen worden dat het door de brievenbus zou passen.

Duidelijke comunicatie over levering

Prima verpakt, volledige levering en leuk kaartje erbij

Prima verpakt, goede zaden, veel keus duidelijke omschrijving op de website

Betrouwbare en vlotte levering

Ik bestel al jaren een bescheiden hoeveelheid zaden. Omschrijving van wat me te wachten staat klopt altijd, dus goed zaad voor een goede prijs. Zorgvuldig verpakt en vlot geleverd. Een pluim voor dr Bolster!

Prachtige zaden, mooi en compact verpakt

En uit ervaring weet ik dat de planten ook goed opkomen en groeien. Ik koop mijn biologische zaden altijd bij de Bolster.

Goede verzending, paste in de brievenbus

Goed en duurzaam verpakt, geen onnodig grote doos of vulmateriaal, paste door de brievenbus, snelle levering. Zeer tevreden!

Ben zelf voorstander van biologisch, dus de keuze is snel gemaakt, mis wel de snackkomkomer. Snelle levering.

Netjes en snel geleverd

Keurig verpakt en snel geleverd. Op de site had ik gelezen dat de Bolster afbreekbare maïschips gebruikt om de verpakkingen mee op te vullen. Op zich prima, maar in het geval van mijn bestelling juist weer wat onnodig. De twee kleine zakjes zaad zaten in een stevig kartonnen doosje waardoor de chips overbodig waren. Daarnaast zat er een speciaal kaartje bij de bestelling waarop nog weer eens werd gesproken over de afbreekbare chips. Dit staat zoals gezegd echter ook al op de site en verder zou het ook prima in een opvallende opmaak op de factuur gemeld kunnen worden. Het kaartje vind ik dan juist weer wat verspillend.

Gewoon goed!

Ik heel heel blij met de milieuvriendelijke(re) -natuur wel de doos- verpakking om breuk te voorkomen en als vulling. En natuurlijk de biologische oorsprong van de zaden!

Altijd top!!!

Mooie zaden, supersnelle levering

Snelle levering en netjes verpakt.

Leuke producten alleen jammer van de levertijd

Al vaker besteld nu weer, maar helaas nog niks gekregen. Jullie verzendorganisatie DPD is een drama...........als je je pakketje volgt ligt het al dagen ergens en het komt maar niet verder.

Top zaden, snelle levering

Goeie ervaring en alle informatie die verstrekt wordt is duidelijk!

heel goed

Zaden zijn erg goed. Zeer tevreden

Accuraat en snel

Snelle levering.

Snel geleverd in handige kleine verpakking. Aantrekkelijke zakjes zaad. Nog geen ervaring met het zaaien zelf en de groei en bloei.

Deze keer had ik slechts drie zakjes besteld doe in een doosje gebracht werden. Het had mogelijk ook in een enveloppe gekund en in de brievenbus. Dan hoeft er niet iemand thuis te zijn bij de bezorging. Verder heel tevreden met de zaden van Bolster.

Fijne service

Goede service, enige waar ik tegenaan liep is dat ik nergens kon vinden hoeveel gram er in een zakje zit. Dit vind ik erg lastig en jammer, zou fijn zijn als dit duidelijk zou worden omschreven bij de omschrijving.

Snelle verzending plasticvrije verpakking

Zeer tevreden Wel goed dat jullie even uitleggen dat het plasticvrij vulmateriaal is, want ziet er aa plastic uit. En Franse dragon, zou dat in het assortiment kunnen?

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe