Goede kwaliteit/ prijs verhouding

Ruime keuze in biologische zaden voor een goede kwaliteit/prijs verhouding. Levering is ook correct

Ben uiterst tevreden

Kleine tuin verpakking zou nog fijn zijn

De producten zijn prime. Bestelling en aflevering gaan heel voorspoedig.

de zaadjes zijn aangekomen, er is door Bolster veel moeite voor gedaan om het te laten lukken

Fijne webshop met een mooi aanbod!

Ben benieuwd naar de opbrengst van alle mooie zaden!

Prima zending

Mooie verpakkingen van de zaden, duidelijk. Goed verpakt. Levertijd was prima Met zaaien nog even gewacht vanwege de koude.

uitstekend.

Snelle levering en geen overbodig grote verpakking.

Goede spullen, prettige service

Voor de schooltuin van de middelbare school in Wageningen nemen wij gewoon geen genoegen met minder!

Niets ontvangen 8 dagen na bestelling

Zie boven

Super!!!

Zo kan ik met mijn groene vingers èn met mijn groene hart bijdragen!

Perfect snel en volledig

Snelle levering, prima site en fijne zaadjes

Kwaliteit van de zaden, de site en de bezorging uitstekend

Bestel al jaren bij De Bolster. Onveranderd altijd goed!

Prima snelle levering van biologische zaden.

Een overzichtelijke site met goede biologische zaden. Heb dit jaar voor het eerst ook bloemen besteld. Had ook nog een peulen en erwten over van afgelopen jaar maar deze hebben nog genoeg kiemkracht, want ze komen nu al mooi op. De bestelling is snel bezorgd en goed verpakt zonder onnodig verpakkingsmateriaal.

Goede zaden biologische

Erg goede zaden

Snelle service en prachtige producten

Bestel vaak jullie mooie zaden en alles komt snel aan! Daarnaast een pluspunt dat de verpakkingen duurzaam zijn. Ik bestel vast snel weer!

Prima zaden en veel keuze

Ik heb nooit klachten gehad. Verpakking , verzending en website zijn prima in orde

prima bezorging

enkele zakjes met zaad waarom niet gewoon in envelop en met de post

Mooi assortiment en snel geleverd.

Snel, netjes

Mooie biologische zaden. Fijne nieuwsbrief. Snelle en nette verzending.

prima service

prima service

Prima! Al het bestelde binnen een paar dagen in huis.

Goede bevestigingen, levering op de afgesproken tijd. Alles netjes verpakt.

goed en snel

Vlotte reactie op mijn bestelling en snel en goed verpakt thuis.

perfecte service

het initieel bestelde pakketje is nooit aangekomen op mijn adres, echter dit is uitstekend en snel opgelost

Snelle verzending, mooi product en (hopelijk) mooi resultaat!

Ik wilde graag biologische zaadjes voor mijn nieuwe moestuin en vind De Bolster een zeer overzichtelijke, fijne, informatieve website geven met snelle webshop. Zal er zeker nog een keer bestellen!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe