Prima, snelle levering en goede zaden.

Prima bedrijf.

Supersnelle bezorging, top verpakking, goede info

Wederom prima geregeld

Makkelijk bestellen en snel en conform afspraak afgeleverd

Snel geleverd, ziet er prima uit!

Via duidelijke webwinkel, met veel keuze en goede toelichting, bestelling gedaan. Snelle levering, top!! Ab

Goede zaden snelle service

Zie hierboven

Goed verzorgde en snelle levering

Alles goed en snel geleverd! Jammer dat een klein doosje met 10 zakjes via pakketservice wordt bezorgd. Kan dit niet met PostNL bezorging door de brievenbus? Eigenlijk wil ik nog een kleine (na)bestelling doen maar ik vind het te gek wanneer dat op dezelfde manier bezorgd gaat worden. Wanneer dit ook op een andere manier kan hoor ik dat graag.

Mooie collectie, snelle service

Verbeterpunt: voor twee zakjes zaden werd een pakketje gemaakt. Dat had ook als brievenbus post gekund!

5 zakjes zaad per pakketpost versturen?

Over bestelde zaadjes kan ik nog niets zeggen, misschien over paar maanden. Ik was verbaasd dat 5 zakjes zaad per pakketpost worden verstuurd, kan denk ik ook in envelop. Beter voor milieu?

Heel goed.

Ik was erg onder de indruk van de snelle bezorging. Ook echt fijn dat het in afbreekbaar en natuurlijk verpakkingsmateriaal was gedaan. En er ontbrak een pakje zaadjes, maar dat werd -na een telefoontje- de volgende dag nabezorgd. Perfect!

Gewoon zoals het hoort.

Niks bijzonders opgemerkt. Gewoon zoals,het moet gaan.

Snel geleverd!

Het is exact wat je besteld. Uitstekend.

Snel en professioneel.

Een snelle, goed verzorgde levering!

De website is gemakkelijk toegankelijk; roept geen vragen op. De levering vindt plaats op het aangekondigde moment, keurig verpakt als brievenbus-pakketje in afbreekbaar materiaal! Uit ervaring weet ik dat de zaden een goede oogst garanderen: groenten en bloemen.

Snelle levering en slimme eco verpakking.

Snelle levering en slimme eco verpakking.

Uitstekend verpakte zaden

Dito als boven en ook nog dat het snel geleverd is

Goede zaden

Duidelijke website, goede kwaliteit zaden. Elk jaar weer een feestje om te bestellen

Snel ontvangen, mooie producten

Doen wat ze zeggen !!

Gewoon goed vepakt en snel bezorgt

Ging prima maar die rare bolletjes durf ik niet in de gezamenlijke gft container te gooien want

Ja ik heb verder geen commentaar. Zat in een goede niet te grote verpakking wat prettig is en was er snel. Met vriendelijke groet, Madelon Govaars

snelle levering, efficient verpakt

De bolster leverde mijn bestelling snel en had deze compact verpakt. De omschrijving op de zaden is ook duidelijk.

Top bedrijf!

Mooi assortiment biologische zaden en klein en grootverpakking. Binnen een paar dagen geleverd. Heel tevreden over!

Prima, maar...

Helemaal goed behalve de verpakking De groene opvulmiddelen staan ons tegen, we hebben een compostbult maar daar doen we ze echt niet op. Waarom niet kiezen voor een kleiner doosje of met een stuk gerecycled papier als vulmiddel. In de tape waarmee het doosje is vastgeplakt zitten tevens glasvezeldraden.

vlotte service en keurige levering

er is veel keuze en het zijn kwalitatief goede producten

Zeer goede dienstverlening

Altijd snelle levering en mooi assortiment.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe