betrouwbaar

zeer tevreden , zou alleen kleinere hoeveelheden zaad willen voor kleinere tuinen

Het is fijn om met goede, biologische zaden mijn tuin te verrijken.

Kwaliteit

Ik bestel al wat langer bij 'De Bolster' en mijn ervaring is dat hun spullen van goede kwaliteit zijn. De zaden komen uit en doen het goed en nog vaker uitstekend. Na een aantal teleurstellingen bij andere webshops (wat niet altijd aan die verkopers hoeft te liggen, ik stuntel en amateur wat af) ben ik tevreden met De Bolster. Ik hou van mijn tuin, maar de naaktslakken zijn helemaal gek op mijn tuin, zucht! Helaas, win ik tot nu het gevecht tegen de slak nog maar half.

Veel keuze in biologische zaden

Veel keuze, verpakt in brievenbuspakket als het past. De eerste zaden komen al op!

Goede zaden en snelle levering

Prima service. Alleen misschien nog iets meer info over bemesting en bewatering en hoeveel zaden in een zakje zitten. Dan is het een 10.

Koop alleen hier je biologische zaden

Sinds Monsanto de hele wereld van zaden domineert met genetisch gemanipuleerde zaden, kun je beter alleen nog hier je biologische zaden kopen, omdat die anders nergens meer verkrijgbaar zijn. Hou de gezonde biologische zaden in de wereld! Bovendien: De Bolster is een betrouwbare en fijne webshop. De verzending duurde een paar dagen, maar dat kan ook aan PostNL hebben gelegen.

Super kwaliteit en service

Ieder jaar vaste prik zaden bestellen bij de Bolster en iedere zomer en herfst weer vollop oogst. 100% biologisch, dat geeft een goed gevoel.

Goede communicatie. Goed verpakkingsmateriaal.

Helemaal blj met mijn mooie biologische bloemenzaad. Fijn dat de verpakking helemaal recyclebaar is.

Fijne bezorging van top producten

Ik ben heel blij met de zaden van de Bolster, ze zijn van top kwaliteit en doen het meteen heel goed in mijn moestuin.

Goede ervaring

Dit is pas de eerste keer dat ik bij De bolster besteld heb, en het ging heel goed. De zaadjes moeten nog wel uitkomen, dus veel is er nog niet over te vertellen. Maar het begin is goed. I kzie uit naar de grote planten in de zomer

Goed pakket,

Duurzame bescherm materiaal, snelle levering. Blij mee!

Vlotte levering, goede beschrijving en keurig verpakt

Bestelling kwam te laat.

Omdat ik niet zeker was of het bestelde op tijd zou komen heb ik gebeld. Een van de medewerkers zei dat het niet zo druk was. Dus ik had alle hoop. Ik had wat zaden besteld om mee te nemen naar mijn zoon in Schotland. Jammer, niet gelukt. Staat ookwel opde website dat het 3-4 werkdagen duurt. Die 'gok' neem ik de volgende keer niet weer. Hopelijk zijn de zakjes met minder zaad spoedig in de winkels verkrijgbaar. Ik koop vaker zaden van jullie in een winkel. Jullie hoeven me niet te antwoorden!

keurig correct en vlot geleverd

Met De Bolster heb ik altijd goede ervaring omtrent zaadbestellingen, vlot bevestigen, order verwerking snel en kort levertraject. Gewoon prima zoals het hoort, zeer klant gericht.

Gelukkig mee

De site geeft prima informatie over de de zeer ruime keus in zaden en heel blij dat u biologische en vooral GMO vrije zaden heeft. Makkelijk bestellen en snel geleverd

Mooie producten met goede service

De zaden gebruik ik al een tijd naar volle tevredenheid. Laatste keer contact moeten hebben met de service omdat de order bleef hangen in transport en ook contact met service was erg goed.

Duidelijke informatie en goed bezorgd

De informatie over de verwachte bezorgtijd was correct en duidelijk. De verpakking was mooi klein, zodat het door de brievenbus paste.

Veel keus in zaden.

Zoveel keus in groentenzaden en bloemen. Geweldig.

Perfect levering, mooi efficient en verpakt.

Ik heb zeer goede ervaringen met De Bolster, levering altijd als afgesproken, verzonden in een verpakking met precies de juiste afmeting. Hoge kwaliteit biologisch geteelde zaden.

Prima website, vlotte bezorging

Uitstekende service.

Goede producten, snelle levering.

Ik bestel al jaren zaden bij Bolster, met goede ervaringen. Ze gaan ook met hun tijd mee door onder andere een eetbare bloemen pakket met recepten in hun assortiment.

Doen wat ze zeggen.

Gewoon bezorgd op tijd en geen gezeur of gedoe voor- en achteraf. Pakket was netjes verzorgd

Goede kwaliteit

Goede zaden Niet goedkoop .

Bestelde zaden in goede orde ontva ngen. Resultaat: ff geduld

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe