Goede kwaliteit en opbrengst in moestuin

Vaker besteld bij bolster zaden en tevreden

Prima verlopen bestelling

Nu afwachten hoe het groeit

Snelle en goede levering

De zaden die we al eerder voor het bijenlint voor ons tuinpark besteld hadden doen het goed. Fijn dat ze biologisch zijn en dat over de verpakking ook nagedacht is.

Goede en vlotte inpakking en verzending

Het pakketje was wat langer onderweg. Het leek wel of het pakje via Meppel/Veenendaal twee dagen later in Vijfhuizen was aangekomen......en daarna werd het en paar uur later afgleverd. ( kortom niet te volgen). Gelukkig werd het slecht weer en heb ik het uien zaaien even uitgeteld

Snel in huis en ruime hoeveelheden

Ik had de zaden snel in huis en de box voor vlinders en bijen bevat veel zaden!

Zeer snelle levering

Het zoeken op de site , bestellen en levering was eenvoudig. De verpakking was ook biologisch, helemaal top

Goed dat er een biologische zaden levert.

Mijn ervaring met De Bolster is goed. De levering is snel. Zij hebben veel soorten groente zaden. Ook vind ik belangrijk dat zij exotische groentezaden aanbieden.

Zaden goed, bezorging slecht.

Bezorging niet persoonlijk afgeleverd, maar in de brievenbus aan de weg gedaan, waardoor het pas een dag later gevonden werd.

Veel keuze en snelle levering

Fijne website wel jammer dat je geen Latijnse namen in kunt voeren

Betrouwbaar

Al jaren koop ik van tijd tot tijd zaden bij De Bolster. Ik vind ze betrouwbaar, en ze hebben een groot assortiment! Zo dragen zij een steentje bij aan het behoud van onze flora èn fauna!

Spullen prima op tijd geleverd

helemaal goed.

fijne site. vooral ook met de beschrijvingen erbij van wanneer zaaien, oogsten, afstand etc. Verpakking ook mileubewust en opvulling die bij compost kan!

Prima service en vertrouwde biologische kwaliteit

Eerste keer dat ik zaden heb besteld ipv gekocht in de winkel.

Prima aflevering

Zaad van Bolster is probaat.

Snelle bezorging

Ruime keuze zaden, de eerste zaailingen komen al op!

Ontvangen in papieren verpakking = recyclebaar. De zaadjes cosmea) komen al op (in bak binnen). Fijn dat jullie er zijn Bolster, ik heb al heel wat biologisch zaad gekocht van jullie. vriendelijke groet Anja Nienhuis

Fijn dat het biologisch is

Snelle levering en milieubewust verpakt

De zaden werden geleverd in een verpakking die op de compost kan. Erg goed !

Mooie plaatjes op de zakjes. Het assortiment is ruim alhoewel ik nog naar Brave Hendrik zocht. Nu het zaaien !

Mooi pakket, snel verstuurd.

Mijn kinderen vonden het leuk om te knutselen met het biologisch afbreekbare 'piepschuim'. Met wat water plakken ze het aan elkaar.

Bio logisch

Goede zaden. Dit jaar maar 2 zakjes besteld, waardoor er verzendkosten bij kwamen. (Niet voor de review:) Het pakje was plat in n (kartonnen) envelop, dus in dit geval hoge kosten voor n simpele verzending.

snelle service, prima product

Al jaren klant bij De Bolster, altijd tevreden!

Goed zaad

Biologisvh, goede kiemkracht.

Zoals gewend, prima !

Goed, dat de vulling gewoon in de groene bak gedeponeerd kan worden. Dat doet me goed.

Snel geleverd en afbreekbare opvulling in doos. Daar wordt een mens blij van!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe