Goed en professioneel.

Ik heb jaren geleden ook bij De Bolster zaden besteld voor mijn groentetuin. Ik heb nu weer besteld en ben tevreden.

Prima, netjes, snel en milieuvriendelijk verzonden

Snelle service, goede informatievoorziening.

Op een enkele zaadsoort die soms wat minder kiemt ben ik supertevreden over de zaden van de Bolster.

Uitmuntende service

Het pakket was door DPD niet op de afgesproken plek afgeleverd. Na overleg met De Bolster besloten zij de zending nogmaalste sturen. Inmiddels heb ik die in goede orde ontvangen.

Goede zaden

Snelle levering prima verpakt

Functioneel en milieuvriendelijk verpakt.

Ziet er goed uit. Goede beschrijving op de zakjes zaad. Leuk kaartje erbij, zeer attent. Groeten terug aan iedereen en natuurlijk aan Krista. Komende zomer en najaar zullen we de resultaten zien en proeven. Ik wens u allen kracht, rust en liefde. Hartegroet, Dick P.S. ik heb geen bezwaar tegen publicatie onder mijn naam.

heel tevreden

De door mij bestelde zaden kreeg ik snel, ze waren mooi verpakt en het pakketje paste door de brievenbus.

Perfect geregeld

Bestelling ging vlot en vervolg ook.

Keurig verpakt en zeer snel geleverd.

Uitstekend met 1 verbeterpuntje

Op een zakje stond geen zaai-informatie.

Betrouwbaar, snelle levering, in shop alles goed vindbaar!

Ik ben zeer tevreden met de hoge kwaliteit biologische zaden van De Bolster. De gebruiksaanwijzing op de zakjes is volledig en alles is goed op te zoeken in de shop en in overzichtelijke categorieën verdeeld. Het aanbod is groot, de levering is snel en de pakketjes zijn goed verzorgd. Kortom: de beste shop voor de (natuurlijke) moestuin!

Prima info

En vlotte levering!

Snel makkelijk

Fijne biologische zaden

Snelle levering en royaal gevulde pakjes.

Voor de eerste keer besteld bij Bolster. Snelle levering en royaal gevulde pakjes.

Fijn om op deze manier biologische zaden te kunnen bestellen.

Goed aanbod

Duidelijke site, goede omschrijving, snelle verzending!

Goed product en snelle levering

Goed materiaal en mooi op de site te vinden

perfect!

Ik bestel en koop al zaden van De Bolster vanaf dat ze nog in Kielwindeweer zaten. Het is altijd sterk zaadgoed; ik ben er nog steeds altijd zeer tevreden over. En de levering gaat altijd supersnel: na bestellen heb ik het al een paar dagen later thuis.

Helemaal naar mijn wensen

snel geleverd en goede kwaliteit

snelle lever8ng, milieuvriendleijke verpakking, goede kwaliteit zaden

Heel goed.

Mooie duidelijke website. Bio kwaliteit. Bestelling snel geleverd.

duidelijk website

Snelle levering in mooi natuurvriendelijke verpakking.

Prima. Maar de door firms gekozen bezorging niet best

Geleverde item prima. Maar de bezorg info laat te wensen over. En duurt lang. Meer dan een week elke dag bericht krijgen pakket komt vandaag. Track en trace werkte niet. Al met al beter een andere bezorgfirma kiezen.

hoge uitkomst van de zaden

De zaden worden snel geleverd en er is een ruime keuzen.

Content

Ik ben erg blij met de snel afbreekbare verpakking van de zaden, en vooral de service was uitstekend; op mijn verzoek werd haast gemaakt met de bestelling, waardoor ik hem eerder ontving dan gebruikelijk.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe