Correct geleverd, goed verpakt

Bestellen en leveren zijn goed gegaan, netjes en eenvoudig. Omschrijving op de zakjes is duidelijk. Graag had ik iets meer informatie gehad over 'hoe' te zaaien, in welke grondsoort en of er extra voedingsstoffen bij nodig zijn. Dat mag ook een algemene brochure zijn per soort (speciaal voor beginners). Een overzichts catalogus van het totale assortiment (als keuze item bij de bestelling) had ik persoonlijk ook fijn gevonden. Ik heb hoge verwachtingen en veel zin in het kweken.

vertrouwde levendige materialen

Netjes verpakt en zaden van goede kwaliteit

Een ruim assortiment met zaden van een goede kwaliteit, levering netjes en snel.

Goed geleverd, snel en compleet Geen elastiekjes meer gebruiken.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en snelle levering.

Ik bestel al jaren en ben altijd tevreden met de producten.

Snelle correcte levering

Snelle levering.

Zeer tevreden beer De Bolster

Groot assortiment, heldere site, supersnelle bezorging

Snel, efficient en blijmakend

Eerlijk gezegd, ben ik het een beetje kwijt. Het enige wat ik me herinner dat ik na de bestelling veel mailtjes kreeg. Achter in mijn hoofd was het; 'nou maar een paar zakjes bloemzaad en zoveel moeite'.

Supersnel, supergoed.

Supersnel, supergoed.

Reigenlijk heb ik ze net ontvangen en kan ik pas oordelen over een pasr maanden. Msar mijn ervaribg van voirgaand jaar zijn gied

vlotte levering, netjes verpakt hoe de zaden het gaan doen moeten we natuurlijk nog afwachten:)

Goede kwaliteit en service

Goed assortiment, snelle levering. Niet te gekke verzendkosten. Goede service

topservice

topservice, goede kwaliteit

Snelle levering, goede keuze, betrouwbaar bedrijf met een goede missie

Snelle levering, goede keuze, betrouwbaar bedrijf met een goede missie

Prima snel en de juiste zaden. En ook nog biologisch

Allemaal biologisch, snel bezorgd en de juiste zaden.

Zeer deskundig voorgelicht en zorgvuldig afgehandeld!

Heb jullie bij mijn vrienden genoemd!

Uw webshop werkt snel en efficiënt

Ik bestel al een paar jaar zaden bij bolster en die zijn altijd goed. Het bestelproces gaat snel en het verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar en indien mogelijk brievenbus formaat !

Tóp

overzichtelijkheid site, snelheid bezorging, milieuvriendelijke verpakking, gratis verzending

snel en goed

Snelle levering en mooi aanbod in zaden! Ik ben erg tevreden en zou de Bolster aan iedereen aanraden.

Erg goed

Vlotte behandeling

Nu nog zien hoe het er straks uitziet als het opkomt ...

Super service

Prima kwaliteit!!

Goede service en behulpzame klantenservice ook.

Klant gerichte oplossingen zeer tevreden.

Prettig

Goede service en snelle levering

Niet ontvangen

Bolster kan een prima bedrijf zijn. Maar het versturen is bij mij niet gelukt. Misschien komt het nog hoor. Maar na anderhalve week nog niets ontvangen. Volgens de dpd link zijn ze blijven steken in een verdeelcentrum hier in de buurt.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe