Prima service, snelle afhandeling, goede communicatie over levering.

Zie boven

Prima zaden

Meestal perfect resultaat, de weersomstandigheden buiten beschouwing gelaten.

Snel en goed geregeld met een persoonlijk tintje, leuk!

Snel en goed geregeld met een persoonlijk tintje, leuk!

Ronduit zeer tevreden

Xx

Snelle en nette levering

Was geleverd binnen de aangegeven tijd, en ik was verbaasd over de hoeveelheid zaadjes per pakje. Ik had vrij veel besteld en kan voorlopig goed vooruit.

Snelle afhandeling

Een herfst gewas waar ik nooit van had gehoord (Tatsoy) al na één dag in huis. Is al gezaaid.

Prima assortiment en service

De bestellingen worden snel geleverd.

ik hoop dat het gaat groeien

Ik vind de maandelijkse aanbevelingen zeer nuttig. Extra informatie over het zaaien en groeien zijn voor mij als beginnend tuinier zeer nuttig!

Goede ervaring!!!

Ruim assortiment bio zaden, nette levering

Het pakketje werd bezorgd met biologisch afbreekbaar opvulmateriaal.

Fijne snelle bezorging van goede en verantwoorde zaden.

Fijne snelle bezorging van goede en verantwoorde zaden.. niet allen de zaden verantwoord maar ook de verpakking. Een keer kreeg ik bij een samengesteld pakket wat andere zaden dan besteld. Bij navraag bleken die niet voorradig. Super sympathiek dat alternatief was meeverzonden. Even melden per maildat er iets veranderde was nog handiger geweest. Maar ook toen vriendelijke bejegening. Ik koop heel graag bij de bolster

Fijne zaden!

Binnen een week stonden paukslager en andere soorten sla, spinazie, snijbiet boven de grond! Top!

ecologisch/biologisch goed verpakt (hier houd ik van) en een snelle levering

Fijn bedrijf, goede zaden.

Snelle levering en een uitgebreid en biologisch assortiment.

Uitstekende zaden voor de biologische moestuin

Al ongeveer 20 jaar bestel ik de biologische zaden bij de Bolster. En ben erg te spreken over het aanbod van de zaden voor onze moestuin. De levering van de bestelde zaden is altijd goed. In die 20 jaar nog nooit problemen met de bestelling en levering gehad. Kortom, ik blijf nog jaren klant bij de Bolster.

Uitstekende zaden en informatieve website

Goede zaden en assortiment. Zaai instructies en website zijn ook uitstekend en informatief.

Prima levering.

Goed verpakte levering, snel bezorgd. Zaad komt al op.

Kreeg waarvoor ik betaald heb

Kreeg waarvoor ik betaal heb.

Erg fijn

Duidelijke website, goede prijzen en snelle service

Uitgebreid aanbod, snel en goed geleverd.

Sinds enige jaren bestel ik rond dezelfde tijd mijn zaden voor de volkstuin: groenten en bloemen. De website is uitgebreid en overzichtelijk, en de bezorging is prima en snel. Zolang ik de volkstuin heb zullen de zaden van De Bolster zijn.

Snelle levering!

Al jaren een goede ervaring. Ik ben zeer tevreden!

Geweldig en snel bezorg

Ik moet de zaden zelf nog gaan uittesten. Maar wat ik zo zag ziet het er goed uit. Goed verpakt en sneller dan vermeld bezorgd.

uitstekend

Prima maar zo jammer van de hoge verzendkosten als je één zakje zaad bestelt.

Zie boven.

Oude Oenerweg 13