Betrouwbare leverancier

Alles binnen 2 dagen geleverd

Prima geregeld, aanbod kan breder.

Ik vind het fijn dat ik ook mijn zaden biologisch kan bestellen.

Snelle levering in milieu vriendelijke verpakking

Dit is al weer de 3e keer dat ik bij Bolster zaden heb besteld. Ze hebben een uitgebreide collectie, een goede website en de levering gaat soepel en snel. Kijk al weer uit naar de bloemenzee deze zomer.

Goed ingeplakt en verzorgd

Ik hoefde niet lang te wachten op m’n bestelling Goed ingepakt zonder allerlei verpakkingsmateriaal en in een passende doos Verheug me op de opbrengst van groente en bloemen zaden!

Bestellen en verzending prima

Het is de eerste keer dat ik bij jullie iets besteld heb. Snelle service en wat ik erg tof vond was jullie uitleg over het opvul materiaal. Want toen ik het opvulmateriaal zag dacht ik ach nee hè....niet nog meer afval......totdat ik jullie bijlage zag over het vulmateriaal. En daar werd ik heel erg blij van....geweldig dat jullie daar ook aan denken! Complimenten voor de grafische vormgeving en kleuren van jullie promotie materiaal. En de manier van schrijven geeft duidelijk de betrokkenheid aan bij de producten die jullie verkopen. Het zal voor mij ook geen moeite kosten om jullie bij anderen te promoten. Groetjes, Petra Craan

Bestelde zaden zeer snel in huis.

Groot assortiment, (bijna) alles gevonden wat ik hier zocht! Snelle levering en fijn verpakt!

Niets te klagen :-)

Super service en super snel. Had graag een -nog- ruimer assortiment groenbemesters gezien.

Snelle en goede levering..

op tijd. goed verpakt

Prima levering!

Vlotte levering

Prima, in het geheel genomen gewoon goed.

Snelle bediening, goed verpakt. Nu kijken wat het zaad in mijn tuintje doet.

Mooie biologische producten, snelle levering

Nu 3 x het glazen kweekbakje met kiepwagen besteld 2 x als cadeautje en leuke reacties gekregen. Wij eten nu wekelijks eigen kiemgroente, zo leuk.

contactloos bestellen

De website werkt prima maar als je hebt besteld is het wel erg lang stil. Geen bevestiging van de bestelling. Dus ik begon te twijfelen of ik wel iets besteld had of dat ik misschien op een fake-site iets had besteld. Dan opeens twee mailtjes van de verzender en van De Bolster: mijn bestelling is onderweg. Helaas is de info die de verzender geeft erg onduidelijk. Ik wist alleen dat mijn bestelling ergens was maar nog niet op weg met de bezorger. Ik check 's morgens mijn mail maar op de ochtend dat mijn bestelling uiteindelijk werd bezorgd was er nog niets bekend. Gelukkig was ik thuis toen de bestelling aan kwam.

Goed.

Heel goed.

Goede Verpakking en snelle levering

Zie boven

Snelle levering, milieuvriendelijk verpakt

Prima webshop, snelle levering, milieuvriendelijk verpakt

Snelle bezorging in prima duurzame verpakking! Nu maar hopen dat de zaden opkomen.

Ziet er goed uit

Goed, en snel afgeleverd

Ze zijn prima.

Echt waar.

snelle levering, duidelijke uitleg. goed en zorgvuldig verzorgd

prima verzorgd duidelijke uitleg geen overbodige handelingen zorgvuldig snelle levering

Goede kwaliteit, netjes en snel geleverd. Mooie grootverpakkingen met gereduceerde prijzen om bijenstand te bevorderen.

Ruime keuze, snelle levering

Ik vind het belangrijk om de kleinere ondernemers te ondersteunen door spullen juist bij hen af te nemen en zo de grootgrutters links te laten liggen. Mooi om te lezen dat we mogelijk gedeelde roots hebben. Zelf ben ik ook van de familie: Hoogendoorn.

Zie onderstaande aanbeveling

Prima en ruim aanbod op een makkelijk toegankelijke website met daaraan gekoppeld een adequate verpakking en idem bezorging

Goede spullen, levering op tijd.

Prima product

Prima product en snel geleverd

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe