Goede en biologische zaden. Veel keuze.

Bijna alle zaden die ik zocht waren op voorraad en werden snel geleverd. Voldoende keuze in verschillende soorten van één groente. Duidelijke uitleg bij de zaden.

Heldere informatie, snelle levering en heerlijke oogst

Al jaren bestel ik mijn zaaigoed bij De Bolster. Natuurlijk om het biologische, maar dan ook zeker de smaken en rijke oogsten zijn zeer de moeite. Door de overgebleven kiemplantjes uit te delen overtuigen de sterke planten met hun heerlijke oogsten anderen die niet op biologisch gericht zijn. Zo zaait het goede zich uit.

Prima kiemzaden plus glazen bakje enorm overmatig verpakt

Mijn bestelling was 2× kiembakje met zakjes kiemzaad. Alleen de 2 glazen bakjes zijn breekbaar. Het werd geleverd in een doos, in een doos in een doos met al die maisfoom vlokken. Bomproof. Té. Hartelijke groet, Jorine

Snel en eenvoudig

De bestelling was snel geregeld en ook bezorgd

Ik heb geen verbeterpunten. Heel erg tevreden.

De website geeft goede uitgebreide informatie en de levering was snel en goed verpakt

In elk geval supersnelle levering.

Na mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al een pakketje binnen. Het boekje dat er bij zat is heel interessant en geeft mij als beginner houvast. Volgende week ga ik zaaien. Ik ben heel benieuwd.

Snelle levering!

Alleen jammer dat een bestelde artikel niet meer voorradig was ook al kon ik dit via de website nog wel kon bestellen.

De website is duidelijk en goed in te vullen. De verpakking en bezorging is proma

Snel en correct

Bij mijn eerste bestelling was er iets fout gegaan, men had mijn order verwisseld met een ander. Na telefonisch overleg is dit direct opgelost en de volgende dag alsnog mijn bestelling mogen ontvangen.

Goed verpakte kwaliteitszaden

De zaden zijn goed verpakt met een lange houdbaarheid datum.

Snel, goed verpakt, verzonden

Het bestellen is makkelijk en er werd snel en goed verpakt verzonden.

uitstekend

Makkelijke en duidelijke website met veel tips en na bestelling snelle levering.

Snel en praktisch

Zie boven

Snelle levering,

Mijn ervering met de zaden van de Bolster zijn goed, vandaar dat ik ook dit jaar weer bij hen bestel.

Heel tevreden. Prima!

Duidelijke communicatie over bezorging en snelle bezorging. Biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal

perfect

alles perfect

Snel, duurzaam, bio

Fijn biologische zaden

goede zaden

Ik heb de zaden ontvangen en ga er nu mee aan de slag in mijn moestuin. IK vind het belangrijk dat ze biologisch zijn.

helder, sympathiek en snel

Zeer snelle verwerking en bezorging, zelfs in drukke ( tuin- ) tijden. En mooie constante kwaliteit van het zaadgoed, altijd goed resultaat !

Groot aanbod en snelle levering

De Bolster heeft een groot aanbod. De website heeft een handige zoekfunctie en bij elk zaad wordt aangegeven wanneer en waar te zaaien. Het overzicht van *Nu zaaien* is ook erg handig. Ook kun je de zaden steeds meer lokaal kopen. In vergelijking met andere aanbieders is De Bolster een verademing en biedt alleen biologische zaden. En het resultaat is bij ons altijd goed.

Bestel al jaren zaden van de Bolster. Zaden komen naar mijn mening nagenoeg allemaal op. Onlangs telefonisch contact gehad met de Bolster over een product dat niet meer in de webshop stond. Werd op een zeer nette manier geholpen. Pakketjes worden altijd netjes bezorgd, bestelde verpakkingen zaden zien er allemaal netjes uit.

Helemaal prima!

Pakketje in prima staat ontvangen.

Mooi pakket en de bio-vulling is ook goed gebruikt.

Mooi pakket.

Oude Oenerweg 13