Ik ben nog in afwachting van de kwaliteit van de zaden. Ik wil graag weten hoeveel erop komt voordat ik over de kwaliteit kan spreken.

ben tevreden over snelle levering.

Ontvangen wat ik ook besteld heb.

Makkelijk bestellen. Snel geleverd. Afwachten of de zaadjes goed opkomen.

Blij

Snelle verzending, zelfs in deze drukke tijd van het jaar. Volgende dag alles al binnen. Kunnen anderen nog iets van leren;-)

Betrouwbaar

Snel, precies, goede producten!!

Snel en efficient

Snel en efficient

Prima service. Goede zaden

zeer goed

Fijn assortiment, snel geleverd. Goeie verpakking.

Op tijd geleverd, fijne verpakking , kortom zeer tevreden

Fijn bedrijf!!

Snelle levering en de bestelling klopt altijd!!

Uitgebreid assortiment en snelle levering!

Eindelijk een fijn aanbod in biologische zaden! Het assortiment van De Bolster en de snelle levering maakt dit de website voor je biologische tuin.

Erg tevreden

de bestelling was snel binnen en duurzaam verpakt, ik hou daarvan.

snelle levering en heerlijk frisse zaden, met veel kiemkracht!

snelle levering en heerlijk frisse zaden, met veel kiemkracht!

Perfecte snelle levering

Makkkelijk te bestellen, snelle leertijd, goede kwaliteit.

Goed contact, vlotte service!

Nadat DPD mijn pakket was kwijtgeraakt, en de nodige -mails over en weer, en tot slot een telefoontje, ontving ik mijn pakket vandaag (19-03-'21). Deze episode is geen reclame voor DPD.

Zeer traag

20 febr besteld en 12 maart nog niet alles geleverd ook geen factuur Communicatie nihil

Snel en goed geleverd.

Prima verzonnen om er een brievenbuspakket van te maken.

Geweldig, eindelijk alles biologisch, heel fijn.

Mooie website met veel keus en kleur en uitleg, vlotte bestelling via internet is mogelijk en de toezending is prima verlopen, er werd van te voren gezegd, dat het alleen door de weeks bezorgd wordt en gedurende de berichtgeving over de bezorging heb ik het naar een afhaal punt laten brengen, zodat de bezorger niet voor niets aan mijn deur zou komen. Het product was keurig verpakt en voorzien van een 'veel plezier er mee' wens. Heel plezierig.

De Bolster zaden zijn vertrouwd voor mij

Al 13 jaar kopen wij voor onze moestuin en siertuin zaden van De Bolster. Biologischis belangrijk voor ons. De kwaliteit is goed, de kleurrijke zakjes herkenbaar.

De Bolster is een bedrijf wat klopt!! op alle fronten daar wordt ik blij van

Zeer zorgvuldige correcte afhandeling/levering van een mooi assortiment biologische zaden. De bolster bezit veel kennis! Een mooi bedrijf om trots op te zijn in Nederland

fijne website met duidelijke omschrijvingen.

Leuk om de juiste zaden bij mijn wensen uit zoeken.

BIOLOGISCH DOEN

Zin om binnenkort de zaden in de grond te stoppen. De bezorging was niet oké. met veel omwegen uiteindelijk bezorgd.

Keurig

Netjes verzorgd pakket. Papieren tape en maisvulling verpakking. Helemaal super. Zaden al in de grond, dat gaat wel goed komen. Alleen jammer dat DPD niet binnen de aangegeven periode afleverde maar 2 dagen later. Zit je toch op te wachten , maar alle begrip voor de drukte bij de pakketdienst.

Keurig verpakt

Besteld, snelle levering