Producten volgens afspraak geleverd

Prima webshop, volgende keer weer!

Helemaal tevreden

Snelle levering, prima verpakking, ruime keus

Al vaker bestellingen gedaan en altijd snel geleverd . Fijne winkel met mooie producten!

Prima service!

Ik heb nog niet gezaaid maar de service was prima. Ik ga de volgende keer weer bestellen

goed en snel

goede keuze op dw website, al kan het uitgebreider. fijn dat het snel kon

bloemzaden snel geleverd

Soms wijkt informatie op zaadzakjes iets af dan wat er op hun website staat. Op hun website zou er meer informatie mogen staan bij de bloemzaden zoals grondsoort, verdraagt hij droogte, winterhard etc.. Maar het is wel fijn dat alle zaden biologisch is, zodat ik geen bijdrage lever aan bijensterfte en spuiten met gif.

Uitstekende zaden.

Uitstekende zaden en opbrengst. Onder de biologische zaden voor mij de beste.

Gewoon altijd goed!

Snel en volledig geleverd. En in milieu vriendelijke verpakking. Nu afwachten wat er voor moois en eetbaars uit de grond komt.

superzaad

ik gebruik graag de zaden van de Bolster vanwege de kwalitatief mooie planten die er uit voortkomen. En bio staat natuurlijk buiten kijf!

Overzichtelijk bij bestellen, producten zijn goed. Levering is altijd goed verpakt en netjes afgeleverd. Zeer tevreden.

Weer uitstekend geholpen.

Heldere, snelle website, zaden met een goede kiemkracht en goede en snelle levering.

Duidelijke website, alleen jammer dat de bestelling in een doos ging ipv kartonnen envelop in de bri

Zie hierboven Zaden ben ik tot nog toe zeer tevreden over. Lijkt me alleen logischer om de 2 bestelde zakjes in een envelop te doen ipv aanbieden in een doosje dat niet door de brievenbus past. Zoveel afval voor zoets kleins.

Goed verpakt

Mijn bestelling (10 zakjes) had ook door de brievenbus gekund dmv een stevige envelop.

zeer snelle levering, leuke zaadzakjes en gemakkelijk via de brieven bus!

Dat heb ik boven al gedaan?! Helemaal tevreden!

goede kwaliteit zaden en snelle levering.

Ik koop al vele jaren tot tevredenheid mijn bio zaden bij de Bolster.

Prima kwaliteit

Zaden van prima kwaliteit. De website is overzichtelijk en geeft goede informatie over de producten. En als je er echt niet uit komt en je belt, dan staan ze klaar met de juiste adviezen.

Goede en snelle levering. Wat betreft het resultaat van opkomst enz. Kom ik t.z.t op terug. Was vorig jaar nog al teleurstellend

Vlotte levering

Klaprooszaadjes werden vlot geleverd. Zo kon ik hetzelfde weekend zaadbommen maken met de kleinkinderen.

uitstekend

snel geleverd, jammer dat er veel zaden niet leverbaar waren

helder nummers zaden ales goed te vinden

top

Leveren ging heel snel, alleen was het jammer dat een aantal zaden uitverkocht waren die ik graag wilde.

Mooi assortiment

Aanbod is veelzijdig en kwalitatief goed.

makkelijk besteld en snel bezorgd.

De website is heel overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. Ook de bezorging ging vlot. Prima verpakking. Nu wel nog wachten of het mooie planten en vruchten gaat opleveren! In ieder geval vind ik het fijn dat alles 100% biologisch is.

Super.

Fijne en snelle service. Fantastisch dat de product beschermende groene frutsels van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt zijn. Ik heb het gewoon in de tuin gegooid. Nu nog zaaien en oogsten :)

Snelle en accurate levering

Ook uitgebreide internetsite met veel nuttige informatie

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe