Prima, een aanrader

Ik geniet al jaren van een mooi assortiment en snelle levering

Zeer goede zaden

Koop al vele jaren zaden voor mijn moestuin prachtige resultaten

snelle service

Goed bedrijf

Goeie levering en mooi dat dit bedrijf op komt voor biologische zaden

Goede kwaliteit en stipte levering

Product makkelijk te vinden op de website en bestelling makkelijk te plaatsen.

Uitstekend!

Snel, goed geregeld!

De zaden worden duidelijk met veel zorg verpakt en de verpakking is zonder plastic!

De zaden zijn snel en op zorgvuldige manier verpakt, geleverd.

De zaden zijn snel en op zorgvuldige manier verpakt, geleverd. Mijn ervaring is dus positief.

Uistekend, snel en betrouwbaar

zie boven

Goede kwaliteit en snelle levering

Het pakket van zaden voor bijen en vlinders had ik binnen 3 dagen binnen, verpakking zag er mooi en luxe uit en omschrijving was compleet. Cadeau werd met grote glimlach uitgepakt!

Helemaal blij!

Prachtige verpakking. Heb gezaaid wat kon vlak voor de regenbui gisteren. Ben erg benieuwd!

Overzichtelijk, makkelijk te bestellen en heel snel ontvangen.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, keurig verpakt.

Goed geleverd zoals ik het gewend ben

Netjes verpakt. Alleen jammer dat in het zakje zaad van de kleine pruimtomaten maar 5 zaden zaten.

Snel en in goede orde bezorgd!

Het enige nadelige dat ik kan zeggen is dat ik de verpakking best groot vond voor de zaden die ik had besteld. Het waren maar 4 pakjes en die hadden wat mij betreft ook via een pakket dat door de brievenbus past verstuurd kunnen worden. Scheelt behoorlijk veel verpakkingsmateriaal en je hoeft je pakket niet aan te nemen.

Correcte afhandeling van de order

Snelle levering met de nodige instructies en adviezen.

Producten zien er goed uit.

Het is voor mij de eerste keer dat ik bij De Bolster iets heb besteld. En dat bestellen op de site ging lekker vlot, geen problemen. Ook de levering, keurig verpakt in voor het milieu de juiste verpakkingsmiddelen sprak mij aan. Nu nog afwachten wat de zaden gaan doen. maar daar ist nog wat te vroeg voor in het jaar.

Snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering, netjes verpakt, fijne webshop.

Goede website, duidelijk en snelle levering

Snelle service, veel keuze en goed verpakt.

Zaadjes kiemen goed, prima site met veel info, goed verpakt. Gewoon helemaal prima.

ik ben heel tevreden over de zaden en de verpakking

Het is alleen jammer dat DPD niet aan de deur leverd. Ik ben de betreffende middag speciaal thuis gebleven. Er zou zijn aangebeld. Dit is niet waar, ik heb de bestelling zelf af moeten halen. Daarna een klacht ingediend bij klacht.nl. Kreeg als antwoord dat DPD geen klachten aanneemt.

Alles prima

Veel keus en prima zaden .

Snelle bezorging ruime keuze

De oogst even afwachten nog. Doch zeer tevreden

Besteld en daarna correct en vlot bezorgd, toegevoegd een kaartje met de naam van de samensteller!

Prima webwinkel, wel wat prijzig!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe