Snelle levering.

Het selecteren van zaden op de website ging niet heel makkelijk, hierdoor heb ik van sommige zaden per ongeluk teveel besteld. Ik heb dat zelf ook niet oprijd gecontroleerd.

Top zaden

Na mijn opleiding op de warmonderhof,heb ik de bolster leren kennen. Ik vind de zaden geweldig

Snel geleverd en goed aangekomen.

Netjes verpakt en snelle bezorging.

Duimpje omhoog

Blij met het pakketje bio-zaden. Snelle levering en prima zo door de brievenbus.

Snelle levering en goed verpakt.

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en hoe het verpakt is. In het verleden eerder zaden besteld en mijn ervaring is dat de kwaliteit van het zaad goed is.

Snel bezorgd, klantvriendelijk

De zaden werden in 2 dagen tijd bezorgd, lekker snel. Goed verpakt en het kon door de brievenbus, wel handig. Ik kreeg netjes antwoord van de klantenservice over een vraag over zaden i.h.a.

Vlotte bestel levering in prima verpakking maisblokjes gingen op de compost

Zaadjes zijn voor een , klein deel, de grond in Resultaat moet dus nog blijken maar hebben er alle vertrouwen in

Snel bezorgd

Fijne ondersteunende website

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Bestel nu al een jaar alle zaden en bollen bij De Bilster en ben zó tevreden.

Duidelijke omschrijving van de zaden op de website. Snelle levering

De zaden en het boekje waren op tijd geleverd

Ik kan nog niets zeggen over de zaden, want die moeten nog gezaaid worden. Maar de bestelling en de levering verliepen soepel. Goed om te vermelden wat de samenstelling van het verpakkingsmateriaal is. Ik hoop op mooie groenten en bloemen. Het boekje van het startérspakket is goed.

Zoals altijd weer snel en goed.

hartstikke snelle en goeie service

gewoon alles prima

goede kwaliteit maar levering kwam te laat voor feestje

Ik bestelde 8 zakjes zaden. Het werd een pakketje met vulling. Was het niet handiger geweest om het gewoon in een envelop te stoppen? Ik had het besteld en volgende dag op 2 maart zat het al in de verzending. Daarna duurde het en duurde het maar. Maar zaterdag had ik het al nodig op de 7e... Het kwam aan op maandag erna. Wel jammer, want deze inves****** had ik gemaakt voor een kinderfeestje - schattenzoeken. Niet om naderhand nog uit te delen, dus snel groenten-zaden bij AH gekocht. Hopelijk kunt u met het logistieke bedrijf betere afspraken maken?

Uitstekende service

Levering was super snel , en ook hoe de spullen verpakt waren was uitstekend . Bijzonder was het handgeschreven kaartje van degene die gezorgd heeft voor deze bestelling ! Super ! Het lijkt mij geweldig om in jullie bedrijf te werken .

goede zaden (biologisch ) en goed verpakt, geen plastic en ook nog eens snel verstuurd. Top! E-mail met vraag: ook al beantwoord, thx.

Goede informatie, snelle levering, goede verzorging van de producenten en verpakking.

Zie hier boven.

Alles prima verlopen

Van de aanvraag t/m de afwerking top

Voor dit jaar moet ik nog zaaien. Andere jaren waren goed

Goed aanbod

Zaden snel en in goede orde in huis

Enigste nadeel(tje) dat de webshop wellicht iets handiger werkte het automatische uitklap menu was soms iets te snel weer ingeklapt. Het is te kort dag om te zeggen of de zaden goed zijn, want heb de eerste pas net gezaaid.

Snelle een goeie service, mooie zaden!

Er was veel keus in bijen en vlinderzaden. De site was overzichtelijk en helder en de service heel snel. Aanrader!

Ik ben super tevreden.

De bestelling was heel snel geleverd, alles compleet en zo verpakt dat niets beschadigd was. Na 6 dagen komen de eerste zaadjes al uit!

Snelle en goede levering

Bestellen gaat gemakkelijk, bezorging snel en netjes.

Goede producten maar slechte bezorging

Misschien moet u overwegen om een andere bezorgdienst in te schakelen. DPD levert mijn pakket af bij een appartement aan de andere kant van het complex. Ze zetten op de bon dat ik niet thuis was, klopt niet, was de hele tijd thuis. Dit is niet de eerste keer ( ook met bestellingen bij andere bedrijven ) en als ik een klacht wil indienen, is DPD niet te bereiken. De geleverde zaken zijn wel prima, overigens.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe