snel en mooi verpakt ( zonder onnodige verpakkingsmiddelen )

prima website, mooie catalogis en prima verzending.

Geheel tevreden.

De bestelling ging redelijk simpel. Ik hoef geen spullen meteen geleverd, een paar dagen wachttijd beleef ik als normaler. Netjes afgeleverd op het juiste adres na meldingen op de email. Heel tevreden. Vriendelijke groet Willemien van Otterlo

Ik ben een heel tevreden klant

Als er iets mislukt, ligt dat volgens mij aan de droge zandgrond waarop ik tuinier, en niet aan de zaden. Verpakking & verzending zijn oké.

Duidelijke website, snel besteld en bezorgd !!

De zon komt af en toe om de hoek kijken, voorjaar is in aantocht, gauw een kweekkas besteld en zaden bij De Bolster. De zaden werden heel snel bezorgd !!! De kas moet ik helaas nog tijdje op wachten.

Goed snel. Mooi aanbod

Geweldug

Snelle levering, goede producten zoals altijd.

Zie bovenstaande tekst

Snel in huis

Snel en netjes verzonden

Superzaad !

Picobello !

Goede zaden mooie eindproduct

Gebruik al jaren zaden van de bolster met een goed eindresultaat

Heldere site,goede levering. Wel jammer van de veel te grote doos en het vele verpakkingsmateriaal, ook al is t opvulmateriaal recyclebaar.

Betrouwbaar en snel

PrimA

Verzending duurde iets langer dan aangegeven, maar verder een net pakketje met goede zaden.

Mooie zaden

Goede bezorging en mooi afbreekbaar verpakkingsmateriaal

Bolster levert goede service.

Bolster heeft een goede service maar ze moeten overstappen op PostNL , want DPD is een waardeloze bezorg service. Ze liegen en bedriegen!!!!!

Prima webshop en verzending

Biologisch tuinieren in de moestuin vindt ik belangrijk de zaden zijn prima en zijn ook het jaar er op nog te gebruiken.

Snel en betrouwbaar!

Overzichtelijke website en vlotte levering.

Makkelijk en snel.

Veel,keus, makkelijk zoeken en snel te bestellen. Zeer positieve ervaring.

Prima website. Veel informatie. Alles keurig en snel bezorgd. De zaden gaan we nu uitproberen.

Snelle correcte levering.

Mooie low impact verpakking. Ik zou de verzendkosten voor een cadeaubon naar beneden doen. Dan had je er aan mij al een paar verkocht!

Altijd zaden van de Bolster

Volgens mij heb ik al 30 jaar zaden van de Bolster. Eerst nog vanuit een andere plaats. Altijd tot volle tevredenheid. Prachtige website en het bestellen gaat prima met informatie en indeling van soorten. Mooie foto's, catalogus met teeltplanner. Kortom, al biologisch genieten vóór het tuinwerk begint.

Ruime keuze en snelle levering

En ook nog in een ecologische verpakking

Volgende x kan zo'n bestelling van 2 pakjes zaag in een verpakking die door de brievenbus past.

Goed product, slechte bezorger

DPD heeft het pakketje, wat met gemak door de brievenbus had gekund, bij de buren afgeleverd. Helaas hebben ze mij daar geen bericht van gestuurd, dus ik moest bellen om erachter te komen waar het pakketje was. Pakketjes van deze waarde en omvang kunnen prima door de brievenbus, dat scheelt een boel gedoe voor de klant.

Goede levering

Over de kwaliteit van de zaden kan ik nog niets zeggen, maar de levering was prima. Goed verpakt ook.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe