Goede zaden,en een snelle verzending!

Geweldig! Strakke levertijden

Midden in het seizoen, waar ieder ander bedrijf uitloopt weet bolster mijn bestelling gewoon in drie dagen op te sturen! Bedankt Bolster!

goede service,snelle levering,

Op de webshop staat duidelijke uitleg, maakt het kiezen makkelijker. En als je dan ook de nieuwsbrief neemt dan heb je een goede begeleiding.

Prima op tijd.

Was blij met de biologisch afbreekbare bijvulling.

Ruime keus

Ik kan niet wachten om de zaadjes te planten.

Ik ben een tevreden klant

Meestal komen de zaden goed op en heb ik een mooie oogst.

Bestellen & ontvangst was prima geregeld

Ik moet de zaden nog poten, dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar webshop & het versturen ging prima. Ik ben benieuwd naar de groentes!

Prima gelukt

Verpakking en verzending is prima verlopen ja het zaad daar kan ik helaas nog geen antwoord op geven moet nog in de grond en groeien groetjes Hans

Goede zaden vlotte levering!

Goede website, prompte levering.

Ik wilde graag biologische zaden hebben. Bolster bleek een reuze assortiment te hebben.

Zo besteld, zo thuis.

Fijn om met biologische zaden groente en kruiden te kweken. Goed voor mens en milieu.

Soepeltjes

Soepele levering, netjes verpakt

Snelle en goede service, makkelijk bestellen

de bestelling ziet er zeer goed verzorgt uit.

snelle levering. goede verpakking. ook denkend aan het milieu

Goede kwaliteit en snelle service

Hoge kwaliteit zaden en alles snel verzonden!

Prima!. Mooi aanbod, goede levering

Alleen zou een opmerking over de grootte van het pakket wat thuis wordt geleverd, prettig zijn. Bijvoorbeeld: past door de brievenbus. Nu ben ik thuis gebleven omdat het pakket zou worden geleverd aan huis. Bleek dat hij door de brievenbus kon, en ik dus andere dingen buitenshuis had kunnen doen. Dat is eerder een tip voor huishoudens.

De levering was prima en snel

Goed materiaal waar je wat mee krijgt.

Goed materiaal waar je wat mee krijgt.

zaden dat werkt.

Top en professioneel.

Prachtige site met goede interessante beschrijving

Zal zeker vaker kopen

Prima service en goed verpakt pakket.

De bestelde artikelen zaten keurig verpakt. Fijn dat het verpakkingsmateriaal ook verantwoord “groen” was

Prima site en opvolging van de bestelling. Nalevering laat op zich wachten helaas

Ik heb een leeg zakje zaad ontvangen en dat zou direct nageleverd worden. Tot op heden heb ik nog niets mogen ontvangen helaas. Ik vertrouw erop dat ik ze alsnog zal ontvangen.

Goed product, zending kon beter

Over De Bolster geen slecht woord. Alles prima in orde. Ik ben blij met mijn levering en zal de volgende keer weer bestellen! Echter de levering was niet zo goed. Aardige jongens die ook hun excuses aanboden over de staat van het pakket. Doosje was helemaal open, ik mag blij zijn dat de levering compleet was. Ding viel van ellende uit elkaar.

Zaden zijn duurzaam en compact verpakt

De levering qua verpakking niets op aan te merken. Was compact en duurzaam verpakt. Wel een opmerking over de levering door de pakketverzorger. Zou vrijdag afgeleverd worden, maar het werd vrijdag, zonder dat er melding gemaakt werd. Maandagochtend pas wanner deze afgeleverd zou worden. Tweede opmerking meer naar Bolster toe. De levering had gemakkelijk via de brievenbuspost gekund. De bezorger had deze afgeleverd met een grote bestelbus (niet erg duurzaam) en in de brievenbus gestopt. Mijn inziens kan dat veel beter.

Wederom geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit. Mooie producten.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe