Wederom geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit. Mooie producten.

Overzichtelijke website, snelle levering

Mooie zaden

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring is zeer goed

Alles verliep glad

Snel, duidelijk en goede service

Ieder jaar bestel ik zaai goed bij de Bolster en ik ben ook al jaren tevreden. De website is overzichtelijk, het bestellen gaat snel, de verpakking is precies goed en leuk dat er zo’n persoonlijk kaartje bij zit. En wat is de catalogus een juweeltje!

Fijn site, vlotte levering.

Ik kocht de zaden eerst bij de ecologische supermarkt. Vorig jaar fijne oogst gehad. Nu dus via de website. Vlotte levering! Ook prettig kleine verpakking zodat het in de brievenbus paste.

Supersnel en transparant!

Nu net voor de 3e keer online een bestelling geplaatst en elke keer weer supernel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je bestelling blijft. Mijn favoriete adres voor biologische zaden! Ga zo door!

top

uitstekend bedrijf met oog voor detail

Alles prima

Alles prima

snelle levering, betrouwbaar

Goede info op website, snelle levering!

Blije zaden van een eerlijk bedrijf

Ruime keuze van biologische zaden met een goede kiemkracht waar sterke planten uit groeien.

Een milieubewust bedrijf met aandacht voor product, klant en planeet.

Ik vind De Bolster een fijn bedrijf. Ze hebben een overzichtelijke website met leuke en praktische tips en het bestelproces is eenvoudig. De zaden worden snel geleverd in een compacte brievenbusverpakking van karton en het vulmateriaal is composteerbaar. Fijn milieubewust! Het attente keertje met de handgeschreven ondertekening vind ik getuigen van zorg en aandacht. En bedrijf waarin product en bedrijfsvoering op elkaar aansluiten en waar ik met gerust hart winkel.

Verpakking te groot.

Ik heb zaad besteld dit is keurig geleverd door de vervoerder milieuvriendelijk verpakt. Ik vraag me alleen af is het nodig deze zaden per vervoerder te versturen verpakt als pakketje. Als brief of brievenbuspakketje komt de post bezorger per fiets nu is het vervoer in auto's terwijl dit volgens mij het milieu onnodig belast.

snel en goed

De website is gemakkelijk en informatief en het bestelde is snel in huis.

ZEER POSITIEVE ERVARING

De website met bestelmogelijkheden was erg duidelijk. Had verder de bestelling erg snel in huis.

geweldige kwaliteit elk jaar weer voor mijn biologische groentetuin

veilige producten, snel geleverd en verantwoord verpakt

ik ben tevreden

goede website, aanbod zou wat groter mogen. de bestelling is snel geleverd

Uitgebreid aanbod van biologisch zaad. Duidelijke webshop, snelle verzending en biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Prima

Kwaliteit snel geleverd!

Met onze tuinervaringen van jaren kunnen we stellen dat zaden van de Bolster goed ontkiemen en een rijke oogst opleveren. En dan nog verantwoord ook!

snelle bezorging, zaad in algemeen van goede tot prima kwaliteit

Goed product.

Goed product en bio. Heel belagrijk.

geweldige service

Zeer gebruiksvriendelijke website, duidelijk en overzichtelijk assortiment. Snelle levering en uitstekende 'gebruiksaanwijzing' bij de zaden. Op de website is ook de zaaikalender per maand mooi en uitgebreid!

Compleet en op tijd

Oude Oenerweg 13