Compleet en op tijd

Goede service.

Snelle levering in milievriendelijke verpakking.

Fijn om biologische zaden te kunnen bestellen. Ik vertrouw op de kwaliteit en de levering is altijd top.

100% vertrouwen, biologisch en veel keuze, fijn bedrijf!

Zie boven

Perfect!

Snel geleverd.

Ruime keus, snel geleverd

Blij de Bolster te hebben gevonden op internet. Veel keus en bio. Super fijn. Begreep alleen niet waarom mijn pakketje een echt pakketje was geworden, terwijl het makkelijk door de brievenbus past.

Goede zaden en keurig geleverd

Zaden van de bolster doen het altijd top. Bezorging is ook snel en keurig. Ik bestel nergens anders meer :)

Ben altijd tevreden over De Bolster

Wat een geweldig mooie tuingids 2021 kreeg ik toegestuurd. Een cadeau!

Goede ervaring

De zaden binnen laten ontkiemen, binnen 2 dagen al kleine groene steeltjes boven de grond. Ook heel prettig dat het zo snel verzonden is en dat het verpakkingspapier bij het groen afval kan!

Duidelijke site, Snelle levering

Erg tevreden met de bestelling. Het is een duidelijke site en producten waren snel geleverd.

hun

snel, accuraat en belangrijk: bij problemen die buiten hun schuld veroorzaakt worden ( verzender) oplossingsgericht. Dat maak je zelden mee.

Prima verpakt en bezorgd

Vlotte levering van goede spullen

Zeer goedd

Goede service goede informatie ,snelle levering, goede kwalieteit zaad

Heel blij mee

Alles goed en mooie zaden

Prima, overzichtelijk en adequate levering.

Zo als het hoort te zijn, is het. En dat is tegenwoordig bijzonder.

Ziet er goed uit. De zorg ook waarmee jullie de instructie meegeven

Ik moet nog beginnen met zaaien en planten dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen

mijn ervaring isgoed, jammer dat ik geen pootuitjes kon bestellen.

Prima kwaliteit ruim aanbod

Via de website zaden gekocht. Goed verpakt snel ontvangen.

Goede service en snelle levering

Nette overzichtelijke website , snelle levering en alles keurig en goed overzichtelijk verpakt.

Goede kwaliteit

Door corona kwam heb ik het via internet besteld. Goed bevallen. Kwam het altijd halen in Epe als ik in de buurt was.

Het is elk jaar weer een feest om de heldere zadenlijst van Bolster door te nemen.

Het plezier van tuinieren begint bij het bedenken wat de moestuin het komend jaar zal gaan opbrengen. een ander soort bloemkool uit proberen of meer aandacht aan tussenteelten met raapsteel en meiraap. Je vindt het allemaal in de zaaigids. Het kost enkele jaren voor je helemaal grip krijgt voor goed bemesting per soort, tussenteelten en combiteelten met kruiden tussen de groenten.

Snelle levering van goede zaden!

Bolster heeft goede, biologische zaden voor een goede prijs. Werd zeer snel geleverd!

Alles klopt

De webshop duidelijk en de producten zijn goed te vinden. Fijn dat er bij staat of het op voorraad is en de verwachte levertijd. Bezorging is snel en in een duurzame verpakking. Misschien fijn als er tips bij staan hoe het verpakkingsmateriaal evt. te hergebruiken is.

Goeie service. Snelle levering.

Ruim assortiment, snel geleverd

Goede zaden op een overzichtelijke website die snel geleverd worden. Meermaals besteld, erg tevreden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe