belangrijk

prima geleverd en heel snel. Breid uw netwerk uit. Biologische zaden en planten moeten de standaard zijn. Dank.

. Snel en perfect verpakt is mijn bestelling aangekomen.

Dank, ik ga weer een jaar genieten van de zaden van De Bolster in mijn moestuin,

De zaden waren keurig ingepakt en snel bezorgd

Een goed overzichtelijke site met voldoend informatie en nuttige tips.

Snelle service, goede informatie, milieuvriendelijke verpakking: top bedrijf dat ik iedereen aanraad.

Uitstekende ervaring met online zaden bestellen.

Ik vind het heel leuk dat al het verpakkingsmateriaal verteerbaar is.

Lente in een doosje

Snelle levering van biologische groente, kruiden en bloemenzaden. Kan niet wachten op het zaaien, planten en natuurlijk oogsten. Ook fijne website om extra informatie op te zoeken.

Het kan niet beter!

Een uitstekende ervaring!

Snelle levering....prima producten.

Snelle levering...prima producten

blijft spannend of het gewenste opkomt

bestel veel makkelijke groenten en bloemen. daarnaast 2of3 nieuwe soorten zo heb ik altijd resultaat en kan ik uitzoeken waarom een bepaald gewas hier slecht of niet wil groeien

Betrouwbaar en snelle levering

Altijd een goede kwaliteit. De info op de zakjes vind ik ook heel handig en overzichtelijk.

Snelle levering geweldige site

Snelle levering van uitgebreide bestelling. Een foutje ingeslopen, maar dit werd direct en adequaat verholpen. Super bedrijf!

Ik ben heel tevreden over de gang van zaken!

We zijn blij met de zaden. Het was heel goed uit te zoeken. Goed overzichtelijk, ook de handelingen mbt de betaling, de verzending en de bezorging. Dus, hartelijk bedankt!

Goede en snelle service

Duidelijke omschrijving bij de producten, veel keus en heel overzichtelijk.

goed verpakt en op tijd bezorgd

Dit was mijn eerste bestelling, maar zeer waarschijnlijk niet mijn laatste

goed verzorgd

goed verzorgd

Goede website en efficiënte afhandeling

Wel had ik een nagezonden bericht over een nabestelling en deze is helaas niet ingevuld. Wel met antwoord dat de bestelling al verzonden was, echter dat klopte niet (zat een week tussen mail en reactie).

Fijn adres voor biologische zaden

Ruime keuze, snelle levering, milieuvriendelijke verpakking.

Veel keuze, goede uitleg en snelle levering

De webshop is net een snoepwinkel: zoveel keuze, goede informatie en duidelijk waar je alles kan vinden. Mijn bestelling is snel geleverd en leuk biologisch verpakt. Het is nog wachten of alles opkomt maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Duidelijke webwinkel. Pakket is goed ingepakt, niet overdreven en nagedacht over het milieu. Fijn om te zien! Website is fijn met de nieuwsbrief en niet te opdringerig.

Al jaren helemaal top.

Nog nooit ook maar iets te klagen gehad.

Grote keuze

Voldoende keuze

Gewoon geweldig

Mooie zaden goed verpakt, WMO vrij en snel geleverd

Prima allemaal, behalve die opdringerige mailtjes dat ik score moet invullen

Alleen opdringerige mailtjes dat ik score moet invullen, verder prima zaad. Misschien wat harder strijden tegen het kapitalisme en het neoliberalisme.

Goede zaden, snelle levering

Ik ben tevreden