prima!

snelle levering van de bestelde zaden!

Snelle goede levering.

Perfect geregeld.

Goede kwaliteit zaden en netjes verstuurd

Alles kwam heel snel binnen en de verpakking is super goed gedaan. Het beloofd weer een mooi moestuin-seizoen te worden dankzij een groot aanbod van prachtige zaden.

Uitstekend produkt.

Het is superleuk om je eigen kiemen in een kweekbakje te kweken en daarna op te eten. Hele gezonde toevoeging aan de maaltijd.

Fijne biologische kiemzaden. Snel geleverd. Ze doen het goed in mijn kiemer. Ik zou nog wat meer keuze willen hebben op gebied van kiemzaden.

Zaden besteld en het was snel geleverd

Helemaal top verwerkt en verstuurd en ontvangen.

fijne informatieve website over biologisch (moes)tuinieren.

Info bij de groenten is heel functioneel en bazaal volledig. Ook het verhaal over resistentie voor plagen en ziekten is nuttig bij biologische groenteteelt. snelle levering in brievenbusformaat is prettig.

Prima, snel en correct !

Doet exact wat je mag verwachten

Fijne producten, snelle levering

Fijne zaden. Het feit dat ze biologisch zijn is voor mij belangrijk. Al mijn moestuin vrienden waren tevreden dus ik heb ze voor de eerste keer nu ook gekocht.

Ruime keuze in mooi (biologisch) assortiment!

Het bestellen van mijn moestuinzaden is altijd een feestje bij De Bolster! Alle informatie die ik nodig had, heb ik gevonden en de bestelprocedure is heel gemakkelijk. Goed op de hoogte gehouden van het verzendproces en heel erg blij met de manier van verpakken (geen plastic)!

Prima online te winkelen bij de Bolster

Ik heb een aantal zakjes groentezaken besteld. Die zijn na een aantal dagen keurig afgeleverd.

vrolijkmakende website en goede service

Ik bestel al jaren bij de Bolster en ik heb goede ervaringen met de opkomst van de zaden.

Snel en goed

Binnen een paar dagen in huis. Nu afwachten of de zaden het goed gaan doen.

Levering in eurig nette verpakking

Heel fijn om zaden pakket te ontvangen met werk beschrijvibg!

Fantastische service. Prima.ingepakt,.lief persoonlijk kaartje erbij en snelle.bezorging.

Gewoon goed

Duidelijke website en snelle levering.

Na het bestellen een duidelijke bevestiging gekregen via de mail en op de hoogte gehouden van de status van het pakket . Na 2 dagen had ik het al in huis .

Netjes geleverd

Netjes en goed geleverd. Fijn dat er afbreekbaar opvulmateriaal gebruikt wordt dat zo de groenbak in kan, super!

Fijn Biologisch ! Fijn snelle en goede levering !

Overzichtelijke site - goede levering - goed naslagwerk op de site als je nog iets wilt weten.

Makkelijk te bestellen Snelle en goede levering

Snelle en nette levering

Breed assortiment en snel bezorgd

Nu voor de tweede keer iets besteld en beide keren zeer tevreden. De bestelling wordt snel bezorgd en is netjes en plasticvrij verpakt.

Fijne webwinkel

Makkelijk om via de bolster te bestellen, ze hebben ern heel mooi assortiment van biologische zaden. Levering is snel. Kan echter nig niet zeggen hoe de zaden uitpakken, het is nog maar feb.

tevreden

snelle bezorging en alles zat mooi ingepakt.

uitstekend

veel en relevante informatie heel duidelijke website alle producten zijn aantrekkelijk weergegeven

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe