Goede omschrijving van de zaden/ planten op de website. Uit het verleden weet ik dat de kwaliteit zeer goed en zuiver is. Goede levering, mooi op tijd.

Top verzorgd en op tijd geleverd.

Tot nu allemaal goed geregeld goed verpakt en op tijd gekregen. Nu mogen de zaadjes regen en zonneschijn hun werk doen en hopen dat de zaadjes met wat begeleiding een goede oogst geven. Dan ben ik helemaal tevreden.

Snel geleverd, heel fijn dat de vulling van de doos composteerbaar is.

Prima geregeld

Top dat jullie ook natuurvriendelijk vvulmateriaal gebruiken!

Ik heb zaden besteld. Moet ze nog zaaien dus ik kan er nog niets van zeggen. De afhandeling van de order is OK

prima maar....

ik had liever die paar zakjes zaad gewoon door de brievenbus gehad ipv met een bezorger...

Veel oog voor milieuvriendelijkheid

Zie boven.

Snelle levering, zuivere zaden om te zaaien en de oogst is altijd perfect.

Prima afhandeling en service.

Heel positief!

Ik wil graag biologische zaden, dan zit ik goed bij jullie

Het bestellen was heel eenvoudig en overzichtelijk. Handige groepering in de verschillende groepen bij wisselteelt

mooie verse zaden

Ik hoor zulke goede berichten over eerlijke en natuurlijke zaden, dat ik vertouw op een mooie oogst!

Eerlijk gezegd dit nieuw voor mij en ga dus voor het eerst beginnen met een moestuin. Kijk er naar uit!

Goede levering en goede verpakking

Heb ze nog niet gezaaid dus verder weet ik het nog niet

Veel keuze, eenvoudig bestellen, snel en goed-verpakt leveren.

Veel keuze, eenvoudig bestellen, snel en goed-verpakt leveren.

Nou, eerste keer deze zaden besteld. Hoop op goede bloei.

De ervaring gaat nog komen, ben gewoon heel benieuwd

Snelle levering van mooie zaden!

Zeer tevreden met de zaden en de levering. Dankjewel!

Goed en netjes verpakt

De zaden werden snel geleverd en de verpakking zag er prima uit.

Goed, duidelijke uitleg

Ik zocht kruiden en aparte bonen duidelijke uitleg.

Uitstekend verzorgd, snel geleverd

niks op aan te merken

Makkelijk te bestellen via website. Snelle bezorging En goed verpakking.

bestelling ziet er prima uit

Nog geen resultaat, maar hoopvol

Alles naar wens

Artikelen goed te vinden, site duidelijk

Super makkelijk!

Prima website prima kwaliteit