ruime keus, goede uitleg, snelle levering

Gewoon prima

Zoekfunctie webshop werkt niet geweldig, maar verder een goede selectie aan zaden, zonder overmatig veel keuze zoals bij sommige andere online zadenwinkels. Vlotte levering. Of de zaden goed zijn kan ik over een paar maanden pas zeggen, maar daar ga ik wel van uit :-)

Makkelijk de zaden te vinden en snelle verwerking van de bestelling

Heel goed!

Ik bestel mijn zaden al jaren bij jullie en ik ben erg tevreden. Jullie hebben ook een fijne informatieve website.

snelle levering,

Heb helaas nog niet kunnen zaaien, te vroeg. Geweldige keuze aan zaden

Goed assortiment en snelle levering

Bestellen is eenvoudig en er is keuze uit mooie soorten biologische zaden. Op de site ook de nodige informatie te lezen hoe je het beste resultaat krijgt.

Goede service en snelle aflevering

Snelle en complete levering

Bestel al jaren onze groenten- en bloemenzaden bij de Bolster. Prima!

Mooie, goede producten, goede service

Tijdige levering, goede ideeën op de website en via de nieuwsbrieven.

Goed webshop met veel nuttige informatie. Prima!

Diverse bloemen en groente zaad gekocht. Zorgt voor een mooi biodivers tuin in de zomer. Super kwaliteit en over de verzorging kan je alles vinden op de website. Verwerking order loopt snel en levering perfect.

goede kwaliteit en services. ruime keus

goede kwaliteit en services. ruime keus

Uitstekende eerst kennismaking!

Snelle verzending, nette levering in zorgvuldige verpakking.

Heel goed zaad, zeer tevreden

Netjes en natuurvriendelijk bezorgd

Mijn bestelling werd netjes en zonder plastic bezorgd.

Goed ontvangen. Zaden in juiste zakjes. Moeten nog worden uitgezaaid wanneer het de tijd is.

Prima snelle levering

Top geregeld

Ik vroeg, snel leveren, is ook gedaan!!!

Bestelling vlot en heel netjes afgeleverd!

Zie boven

Prima producten van de Bolster

Als de catalogus op de mat valt begint het feest. Mooi drukwerk, prachtige foto’s en goede plantings adviezen. Post It bij al m’n wensen. Edoch m’n moestuin is maar klein, dus de helft van de stickertjes wordt verwijderd na een strak beplantingsplan. Ben inmiddels 70+ Met redelijk wat fysieke beperkingen, maar de Bolster zaden zal ik blijven bestellen!

Nette dienstverlening

Goede communicatie en snel geleverd

Toppie

Zeer tevreden. Duidelijke web shop. Communicatie tussen bestellen en levering was keurig geregeld. Leveringstijdstip was maar met een tussentijd van een uur. Ik was super tevreden van begin tot eind. Ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Alles duidelijk, goed geregeld, alles op tijd geleverd

Fijn dat er veel keuze was, toch miste ik bv patisson of bv spagettipompoen. Alles als boven beschreven. Duidelijke en overzichtelijke website, goede afspraken over levering en alles kwam op tijd, zag er fantastisch uit, zelfs gedacht aan de opvulling die biologisch afbreekbaar was en nu op de compost hoop ligt.

Snelle levering en goede kwaliteit zaden

Snelle levering en goede kwaliteit zaden

Goed geregeld

De bestelling werd snel en op de afgesproken tijd geleverd. De zaden zijn uitstekend verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Zeer verzorgd en efficiënt.

Biologische zaden van de Bolster zijn de beste.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe