bestelling prima afgerond

Veel mailtjes van zowel bolster als post.nl, maar prima afgeleverd

Super!!

Heel blij dat dit soort mooie bedrijven bestaan. Bezig met de toekomst, biologisch lijkt mij het nieuwe normaal! Goede service, goede producten!

Snelle, correcte service, prima producten!

Prima product

Duidelijke uitleg, mooie product

Zo leuk om weer vanuit kleine zaadjes de kiemgroenten te kweken En niet onbelangrijk, zo lekker in het eyen

snelle levering en al jaren goed opkomende zaden

snelle levering en al jaren goed opkomende zaden

Prima zaden en weer snel geleverd.

helemaal goed!

zowel het bestelgemak via de website als ook de snelle levering verdienen een pluim!

goed verzorgd

een origineel cadeaubon voor gever en ontvanger

Snelle levering. Fijn! Jammer dat het winkelmandje niet bewaard blijft tot een villende keer dat je verder wilt gaan met winkelen.

Goede website, snelle levering, biologisch verpakkingsmateriaal

heel prettig en adequaat

bestellen via de website is heel duidelijk en werd binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Niet alles wat ik wilde kon ik vinden, o.a. artisjokzaad Violet de Provence. Altijd jammer dat je geen papieren catalogus hebt. Wel in winkels waar Bolsterzaad verkocht wordt, maar heb het liever thuis. Voor onze buurtmoestuin, die het liefst biologisch wil tuinieren is de Bolster een goed adres.

Snel en goed

Snel en goed

Verzending is goed verzorgd en zonder problemen is de fout in de zending hersteld.

Goede info op de website, makkelijk bestellen, snelle levering, goede communicatie.

Altijd snel en goed verzorgd en geleverd.

Betrouwbaar en levering van goede zaden

Al jaren kopen wij zaden van De Bolster, gewoon omdat het goed is.

prima in alle opzichten

zelfs een dag eerder bezorgd dan beloofd en lekker klein pakketje

Prima, snelle service

De levering is snel. De kwaliteit van de zaden moet ik nog gaan ervaren, maar de eerste komen al boven de grond! Een aanvulling op het zakje of op internet zou het aantal kiemdagen kunnen zijn. Mijn kinderen en ik wachten met spanning op de eerste zichtbare plantjes. Wel fijn om dan te weten of dat 5 dagen duurt of 3 weken.

Gewoon Goed & Nu zelf nog Zaaien Heel benieuwd !1

Lekker Eenvoudig met goede beschrijving van het zaaigoed voor mijn moestuin. Maar heb ook wat extra besteld voor in de straat. Met de plantsoendienst afgesproken her en der wat bloemen te zaaien. Guerilla Tuinieren met Bloemen. Laat de Lente maar Komen.

Duidelijke uitleg op uw website van de verschillende zaden

Zie boven

Op tijd geleverd, prima zaden

Goede levering, goede producten, milieuvriendelijk verpakt.

Snelle levering.

Vorig jaar voor het eerst de zaden bij u gekocht. Zeer tevreden over de opkomst en opbrengst.

Goede resultaten

Het aanbod en de prijs is prima. De levering is op tijd en het resultaat is altijd goed. Wat wil je nog meer?

mooi op tijd en alles naar wens

Goede zaden, op tijd bezorgd

Zeer snelle service

Ik had de bestelling snel in huis. Bedankt erg tevreden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe