Bestelling liep super soepel en waren met 1 a 2 dagen binnen, dus erg snel, als ik met nodig heb zal ik daar zeker bestellen

Prima en snelle levering

Fijn om een grote hoeveelheid te kunnen bestellen.

Snelle en goede levering

Alles goed verpakt, snelle levering

Niet alle zaden hadden een goede opbrengst, bonen zijn geweldig

Met de prei en uien geen succes. Zaaiui helemaal niet gezien zelfs.

Tevreden!

De bestelling en levering is prima gelopen. Ook netjes ingepakt. Ik kom zeker terug.

Prima zaad

Prima zaad goede snelle levering

Duidelijke website, vlotte afhandeling.

Goed, al 30 jaar.

Snelle levering.

Ik stel het op prijs dat jullie nadenken over het verpakkingsmateriaal.

goed verzorgd en milieu vriendelijk

Het brievenbus pakje was er redelijk snel, het was goed verpakt en ook nog milieu vriendelijke verpakking.

Keurig geleverd, goede biologische zaden.

Helemaal prima. Niks op aan te merken.

alles klopt

Goede uitleg via mail , prima verzending

Nog geen ervaring met gebruik zaden

Verder niets aan toe te voegen, allemaal goed verzorgd, verstuurd en afgeleverd

Bolster is topkwaliteit.

Bij de Bolster bestel ik mijn biologische zaden, ze worden snel geleverd in een stevige verpakking.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Ik vind de site duidelijk, kan me er goed in oriënteren, kan snel bestellen, ook was ik snel voorzien van de zaden die er besteld waren. Al met al een hele snelle goede service.

zeer klantvriendelijk, ruime sortering

Voor de eerste keer bij De Bolster besteld: Zeer tevreden over sortering, toegankelijke site en uitgebreide informatie van de producten. Leuk om als beginner tips te krijgen. Zeer snelle levering en bovendien gratis bij bepaalde besteding. Verpakkingsmateriaal een pre. Ik ben benieuwd hoe de zaden zullen aanslaan, maar ik heb alle vertrouwen (na ervaring van vrienden).

Verpakking biologist en levering zeer cottect

De website is erg toegankelijk en toelichtingen prima en duidelijk. Alle be nodig de zaden goed verpakt. Kwaliteit van de zaden zelf zal moeten blijken. Maar omdat de Verpakking en de service super is zullen de zaken ook goed zijn.

Snel verstuurd en zoals altijd goed in orde

Helemaal prima, kwaliteit van voorgaande jaren was goed. Mogelijk een idee om bij een besteding van een bepaald bedrag een gratis klein zakje willekeurige zaadjes te doen, net die jullie misschien niet meer kunnen verkopen (datum) of iets dergelijks. Vaak werkt dit erg stimulerend.

Fijn! snel en duurzaam

Blij met product, service en snelheid. Enige dat ik als verbetering zou zien is het formaat van het doosje en de hoeveelheid opvulmiddel. Hoewel biologisch afbreekbaar was een tussenmaatje kartonnen doos misschien beter geweest. Kijk maar wat je ermee doet! groet, Sanne

goede kwaliteit

On-line kun je goede aanvullende info vinden. Op de zakjes zelf staat een mooie presentatie en basis toepassingen. Erg goede klantenservice.

perfecte dienstverlening

goede overzichtelijke website accurate informatie snelle levering, volledig en correct

snelle, accurate reactie, levering en kwaliteit

Gewoon n zaak waar je van op aan kan. Niet speciaal goedkoop, maar wel super kwaliteit

Ik zoek altijd specifiek biologische zaden. De eerste keer dat ik zaden van de Bolster gebruikte vielen ze echt op door kiemkracht en robuuste planten t.o.v. een concurrent waar ik ook had besteld. Daarom dit jaar zo veel mogelijk hier besteld. Opvallend snelle levering, in een tijd dat veel mensen met moestuinkriebels aan het bestellen slaan. En een complete bestelling ontvangen. Dat was allebei bij die andere leverancier ook wel eens anders. Ik heb mijn vaste adresje gevonden voor de komende jaren :)

helemaal goed

ruim assortiment, overzichtelijke website, handige tips, snel bezorgd en goede en vriendelijke klantenservice bovendien

Snelle levering.

Netjes geleverd in milieuvriendelijke verpakking

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe