Prima zaad, hopelijk dit jaar weer.

Over de kwaliteit van het product niets dan lof, maar waarom worden die paar zakjes, die ik besteld heb, via een besteldienst in een doos met schokabsorberende vulling verzonden i.p.v. via de post in een envelop die door brievenbus kan?

Het was allemaal prima geregeld

Over de kwaliteit van de zaden kan ik nog niet oordelen

Ze moeten nog de grond in, maar even over levering: top!

Ik wil graag een beoordeling schrijven na rijke oogsten, maar zover zijn we nog niet. Ik heb slechts kort geleden m'n zaden ontvangen, helemaal volgens afspraak, supersnel! Daar ben ik in ieder geval heel blij mee.

Prima service, heldere gids.

Ruim assortiment en snelle levering

Breed en mooi aanbod van zaden. Duidelijke product omschrijving en snelle levering

Goed bestelproces en correcte bezorging en toelichtingen. Sympathiek

Helemaal goed

Prima zaden en service

Ik gebruik al jaren de zaden en heb goeie ervaring met bestellen.

Zoals verwacht

Ik heb de beste ervaring gehaad... Vanaf bestelling tot het zaaien... Ja de zaadjes zijn van goede kwaliteit. Bedankt

Ruime keuze

Ruime keuze met mooie biologische zaden

Snel en vriendelijk

Ik moet de zaden nog zaaien maar alles ziet er keurig uit, persoonlijk berichtje en snelle levering in gelukkig een brievenbuspakket!geen grote verpakking en wel natuurvriendelijk

De bestelling werd volgens afspraak bezorgd

Het bestellen via de site was heel makkelijk. Er staat voldoende info over de zaden op. Ik heb het ecologisch tuinieren erbij besteld. Dat is een hele goede aanrader

Goed en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd!

Duidelijke catalogus en snelle levering

Ruime keuze. Netjes milieuvriendelijk verpakt voor verzending. Ben zeer benieuwd naar de opbrengst van de gewassen komend seizoen.

Goede communicatie en snelle levering

De bestel snel lijst werkt gemakkelijk en de communicatie over de verwerking van de bestelling en de levering is duidelijk en snel.

Perfecte en tijdige verzending

Perfecte en tijdige verzending

Ik word blij van de Bolster

Snel bestellen en de volgende dag thuis Ik mis wel de normale catalogus. Online is leuk maar even bladeren ook.

Biologische zaden, goede prijs en snelle levering

Ik ben zeer tevreden en ik kom zeker ook terug. Verpakkingsmateriaal is afbreekbaar en mag in GFT-bak.

Duidelijk geïnformeerd

Duidelijke info op de website. Dat zorgt er voor dat ik, als startende moestuinierder, makkelijk(er) kan kiezen wat ik wil bestellen.

Erg prettig bestellen en goede levering

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Mooie zaden, goed verpakt en alles biologisch!

Ik ben heel blij met De Bolster met haar mooie assortiment en dat alles biologisch is.

Prettig en snel

Bestellen ging makkelijk en duidelijk en de bestelling werd supersnel thuisbezorgd.

Zeer gebruiksvriendelijke site met leuke en functionele tips. Bestelling en aflevering waren prima. Geen klachten en ook geen aanbeveling. Ga zo door!

Snelle levering, verpakking zonder overbodige rommel

Fijn dat de zaden milieubewust verpakt. Minder plastic is altijd een goede keus. Levering was ook mooi snel.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe