100 % tevredenheid

Tevreden met de kwaliteit en tevreden met de de vlotte bezorging.

Excellent!

Mooi dar zelfs de verpakking perfect is eraan en gecomposteerd kan worden.

netjes verpakt

netjes verpakt

Heel fijn!

Fan van Bolster zaden!

Compleet vlot ontvangen

Duidelijke site en bestelling vlot ontvangen. Prima verpakt. Nu nog afwachten of alles gaat groeien en bloeien.....

Zit goed verpakt

Top gedaan

Top was er supersnel!

Mijn zaden uitgezocht en waren 2 dagen later in huis super goed verpakt!

Ontzettend makkelijk bestellen. Snelle en goede levering.

Mooi assortiment, snel geleverd

Verschillende zaden online besteld, snel geleverd.

Snelle levering, goede producten

De Bolster doen wat ze beloven! Snelle levering in goede verpakking.

Ieder zaadje komt uit!

Nou zul je zeggen dat is toch normaal? Nee dus. Omdat het biologisch geteelde zaden zijn kan ik ze met een gerust hart zaaien voor onze bijen. Sommige bloemen (kattensnor) vallen wat tegen die vallen wat klein uit en dan zaai ik ze het jaar daarna wat eerder en dat helpt. Sommige bloemen overtreffen alles en blijven bloemen geven ook al waren ze eenjarig. Kortom tevreden klant nu voor het derde jaar.

Snelle levering, goede communicatie

Bestellen en betalen is makkelijk. Goede communicatie over mijn order en levering. Producten waren goed verpakt. Ik ben heel tevreden!

Goede service, goede producten

Goede producten en goede service

Na eenvoudig zoeken, bestellen nu de inspiratie van het voorjaar in huis

Met een boek vol namen van zaden en een paar keer bladeren via de website van De Bolster de uiteindelijke keuze gemaakt... En een paar dagen later de zaden in huis en de eerste tuinbonen voorgezaaid. Die allemaal opkwamen en nu buiten, in de kas, afharden. Zo komt in de winter het voorjaar in huis.

Het aantikken van de hoeveelheid toets verspringt snl

Hierdoor heb ik bv. 3x winterpostelein en geen bloemkool

Prima service , goed en vlot

Snelle levering, tuinieren kan beginnen

Top service!

Goede kwaliteit, duidelijke webshop, snelle en betrouwbare levering! Ik ben echt helemaal blij!

Zoals het hoort! Keurig !

Fijne ervaring als alles soepel verloopt en alles keurig verpakt. Elastiek zou wat mij betreft achterwege kunnen blijven. Ga zo door!

Keurig op tijd bezorgd en netjes verpakt, helemaal top!

Zal hier altijd blijven bestellen, keurig op tijd, netjes/milieuvriendelijke verpakt, helemaal top!

Mooi aanbod van zaden, prettig verpakt.

Al jaren goede ervaring met de Bolster

Onze nummer één leverancier van biologische zaden

Super was snel in huis

Makkelijk bestellen en was mooi verpakt en snel in huis

Fantastische selectie en kraakheldere uitleg!

Had alleen moeite om de pagina's "wat te planten in (maand)" terug te vinden

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe