Gemakkelijk bestellen en snel bezorgd

Goede website (gebruikersvriendelijk), veel keuze, goede informatie over het zaaigoed en gemakkelijk bestellen. Zaden ook snel bezorgd. Wel heb ik wel eens dat het zaad helemaal niet op komt

Goed verpakt in een passend kartonnen doos met afbreekbaar vulmateriaal!

Op tijd en correct bezorgt. Makkelijk te bestellen.

Ik wilde BIO gaan en heb sinds mijn twaalfde nooit meer een moestuintje gehad. Nu heb ik mezelf mooie verjaardagscadeaus gedaan door 3 volledige pakketten om te starten te kopen. Het uitpakken was al zo leuk: mooie boeken en die zaden in je handen. Zin om eraan te beginnen ! Ann

Gewoon zoals het hoort: besteld en perfect thuisbezorgd

altijd dik in orde

ik koop al meer dan 20 jaar bij de bolster Altijd perfect

Eigenlijk geen bijzonderheden. Besteld en de zaadjes zijn netjes geleverd.

Helder en duidelijk

Website duidelijke uitleg Je weet wat je koopt

ik had snel alles binnen

ik heb zin in het nieuwe tuinseizoen en de bolster had een groot deel van wat ik wilde hebben.

Zéér goed

Snel verzonden

Duidelijk en goed geregeld.

Duidelijke site en bestelling goed bezorgd.

Mooie duidelijke website en snelle levering

snel geleverd en compleet

Fijne collectie zaden

Mooi keuze biologisch zaad. Snelle levering.

Groot sortiment biologische zaden

Veel keuze, duidelijke uitleg, gemakkelijk te bestellen.

Een goede oogst begint met goed zaad.

We hebben al veertig jaar samen een moestuin en zijn tevreden over jullie zaden voor groenten, groenbemester en bloemen. Omdat we daarnaast ook dertig bijenvolken hebben is het extra belangrijk om biologisch zaad te gebruiken.

Goed. Naar verwachting

Goed ingepakt, goed verzorgd, tijdig verstuurd, goed ontvangen. Vriendelijke groeten jos eekhout

Omdat ik alleen biologische zaden wil gebruiken, koop ik deze bij een betrouwbaar bedrijf de Bolster

Een snelle en juiste levering met goede nazorg en kwalitatief goed zaad.

Mooi product, goed verpakt, duidelijke omschrijving.

Ik koop al jaren zaden van de Bolster uit de catalogus, via de website. Soms direct in de winkel, Ekoplaza. Ik, als particulier, zou het fijn vinden als De Bolster halve verpakkingen kan leveren. Van bíjna álle verpakkingen heb ik aan de helft(of minder) méér dan genoeg. Én het scheelt in de portemonnee. Ik hoor deze "klacht/opmerking" vaker bij leden van Faceboek pagina's over de tuin/moestuin. Wilt u daar eens over nadenken? En, wie weet, komt u ons daarin wel tegemoet!

Ik krijg vlot mijn bestelling van biologische zaden. Goede kwaliteit. Duurzaam verpakt.

Het ging allemaal goed!

Het ging allemaal goed en voor de tips heb ik me aangemeld voor de nieuwsbrief. Wat ik wel miste bij eerbare bloemen, wat je allemaal kan eten van de bloem. De stengel, zaden, bladeren of alleen de bloemen.

Niks op aan te merken.

Netjes en vlot!

Super!!!

Very good response from the webshop and also the customer center. There are lots of varieties of seeds and thier information available, which makes it easier to choose.

heel goed

ik bestel al een aantal jaren bij de bolster; goed,betrouwbaar en makkelijk

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe