Super efficient

Very helpful met alles

Fijne webshop!

De zaden welke we bij bolster hebben gekocht doen het super goed. Het kiemen gaat als een trein. Ook fijn dat de verpakking gewoon in de GFT bak kon. Scheelt veel in plastic verpakkingsmateriaal. Top winkel, ga zo door.

Duidelijke website, goede organisatie. De bezorging was een dag later dan afgesproken. Dat was voor

Ik ben tevreden over de bestelling en de levering.

Supersnelle levering en betrouwbare kwaliteit

Wij kopen ieder jaar onze zaden bij de bolster en zijn erg tevreden over levering en kwaliteit.

super snel levert!

nu duimen voor een goede oogst

Altijd verzorgd en de zaden van uitstekende kwaliteit

Ik bestel al jaren zaden bij de bolster en kijk nu al weer uit naar de start van het seizoen!

Snel geleverd, perfect

Grote assortiment en snel geleverd, 100% tevreden.

Keurig geregeld, goed verpakt!

Mijn 1e ervaring met de Bolster is erg goed!

Gewoon snel

Alles is snel en netjes geleverd

Volop keus aan zaden en snel geleverd

Nog geen idee hoe de zaden uitkomen mar de voorpret is begonnen en de hoeveelheid keuze aan zaden maakt het al leuk. Besteld en binnen 2 dagen in huis.

Prima kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit zaken is prima en een snelle levering.

snel en volledig

TOP!

JA hoor

.... nu nog hopen dat het zaad echt goed ontkiemt zodat ik dit jaar mooie groenten in mijn moestuintje heb!

Over het algemeen tevreden

Snelle levering Mooie producten Minpuntje de afgelopen jaren kiemen de pastinaak zaden niet of nauwelijks De opvul verpakking hoeft van mij niet

Correcte en snelle levering

Mijn bestelling is heel snel en goed geleverd, ondanks alle vertragingen die we in deze Corona tijd ervaren.

snelle en goede bestelling

mooi product, blij met deze biologische zaden. Bestelling was er snel en volledig.

Prima artikelen, netjes verpakt

Helaas wordt er gewerkt met DPD in plaats van Post NL. Op één of andere manier duurt het bij DPD erg lang voordat ze een pakket leveren. Misschien kan Bolster kijken of ze DPD kunnen vervangen.

Fijne website en snelle afhandeling!

Snelle levering, prima

Vlotte complete levering.

Bij de zaden van vorig jaar waren enkele die niet ontkiemen. In bv de snoeptomaatjes zaten welgeteld maar 2 zaadjes. Beschrijving op achterzijde niet altijd compleet. bv wordt er niet vermeld dat ze geweekt moeten worden o.i.d.

De zaden waren keurig verpakt en netjes op tijd geleverd

nadeel was dat het betreffende boekje er niet bij zat en dat heb ik na een telefoontje alsnog ontvangen. Hartstikke fijn.

goede informatie, makkelijk bestellen en vlot geleverd. Resultaten vorig jaar (2020) waren prima.

Zaden zijn meestal goed. Aanbod mag iets breder zijn: bv linzen, postelein, spitskool en zinnea.

Ben al vele jaren naar tevredenheid klant. Een product dat niet bevalt wordt keurig vervangen.

Goed!

Fijn dat er een plek is waar alle zaden gegarandeerd biologisch zijn. Ik hoop dat ik dit jaar veel lekkere en gezonde groenten en kruiden kan oogsten!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe