Helemaal goed

Blij met de snelle levering Goed verzorgd Goede verpakking

Goed, snel en interessant verpakkingsmateriaal

De zaden werden snel geleverd. Alles in goede orde. En het vulmateriaal uit het pakket kan bij het gft-afval. Echt goed.

Snelle levering en goede producten

Altijd een mooi resultaat.

De zaden die ik ontvang doen het altijd.

duidelijke catalogus en vlotte afhandeling

alle producten worden duidelijk beschreven. bezorging ging snel en het pakket was goed verpakt.

Puur/biologisch

Mooie collectie Ook vergeten groenten Bloemenmengsels zijn ook mooi en goed voor de insecten

prima !netjes verpakt snel geleverd!

vorig jaar ook besteld bij jullie goede opkomst van de zaadjes ,zeer tevreden>

Uitstekend voor beginnende biologische tuiniers

Bestellen was eenvoudig. Bezorging razendsnel. pluspunt: keuze is per plantsoort beperkt, en dat is een voordeel als je net begint met tuinieren. De keuze bij concurrenten is overweldigend. minpunt: niet altijd duidelijk hoeveel zaad de zakjes bevatten.

Prima kwaliteit

Ik ben wel tevreden, ik vind wel dat er te weinig zaden in de zakjes zitten, vooral bij paprika en tomaat,

heel goed

Tot nu toe ben ik niet tevreden. Ik heb u al een mail gestuurd. Nog geen andwoord ontvangen. Ik zou erg graag zeer spoedig een bericht van u ontvangen hoe het probleem opgelost kan worden. Ik ben nu erg blij met de Bolster. Alles is nu geleverd. Super! Dank u.

Prima levering en producten

De zaden werden snel geleverd. De verpakking van de producten werd geleverd met biologisch afbreekbaar materiaal. Erg goed!

Fijne website met mooie producten!

Mooie groente- en bloemzaden ontvangen voor onze kleine moestuin. Weer zin in de komende seizoenen als we kunnen gaan zaaien en uiteindelijk oogsten van al het lekkers. En natuurlijk genieten van de mooie bloemen! Bestelling was snel verwerkt en geleverd. Wat mij betreft mag bij alleen zakjes zaad de vulling achterwege blijven. Het was al mooi strak verpakt in een brievenbuspakket. Tot volgend jaar!

Supergoede kwaliteit en een snelle levering

De bestelling werd netjes aan de deur afgeleverd (is wel eens anders...). Goede verpakking en alles is netjes gesorteerd met uitgebreide bestellijst. Keurig! De kiemgroente pakketje zat apart in de doos en we zijn meteen begonnen met opkweken het schaaltje. We kunnen niet wachten tot we kunnen beginnen met het zaaien en opkweken van de groenteplantjes :-).

Prima overzichtelijk bestellen en snel geleverd

Goede zaden, makkelijk online te bestellen en snelle levering

Goede zaden, makkelijk online te bestellen en snelle levering

keurig verzorgd

snelle en prima verzending Tip meer informatie op de zakjes Zaad

Heel blij snelle levering

Snelle levering ondanks de feest drukte

een goed begin met de biologische zaden van De Bolster

Een van mijn voornemens voor 2021: meer kiezen voor biologische voeding. In dit kader heb ik via de duidelijke en fraaie website van De Bolster biologische zaden met bijbehorend kiemschaaltje besteld. Ik heb mijn bestelling snel en in goede staat ontvangen. Het begin is gemaakt.

snel, klopt en korting is superfijn :-)

Bestellen via de website werkt goed, de levering is heel snel (terwijl de kerstperiode al begonnen was) en de korting is best flink. Dat is ook leuk.

Altijd alles in orde, en vlot

Zie boven

Biologisch tuinieren? Kies zaden van De Bolster

Keuzes die je maakt. Daarom leg ik wat geld opzij om biologisch te kunnen kopen. De zaden van De Bolster stellen mij niet teleur en met de vroegboekactie die dit najaar was, heb ik dan ook extra besteld.

Al jaren klant, fijne winkel

Er zijn veel zaden te koop met een uitgebreide duidelijke beschrijving en advies. Snelle levering

Fijne website, goed verpakt. Alles prima

Erg blij met De Bolster

- Jullie verdelingsprogramma leidt tot prima rassen met goede opbrengst, kwaliteit en ziekteresistentie. Prima, die snelle levering! Verbeterpunten: - Voor mij mag het assortiment nog wel breder zijn, al realiseer ik me dat dat veel investering vraagt. - Samenwerking met producenten van bollen/knollen? Dan kan ik alles bij jullie bestellen. - De 'administratie' vergt veel aandacht en mag wat mij betreft handiger opgezet worden. In de (digitale) catalogus staan de prijzen. Eventuele korting wordt op de bestellijst goed inzichtelijk gemaakt. Dan bij levering staan de bedragen ineens exclusief BTW maar wel inclusief korting. Dat is verwarrend, vooral, zoals in mijn geval, als je bedragen aan anderen moet doorgeven wegens een gezamenlijke bestellijst. Tegelijk snap ik dat jullie ook aan telers leveren die de BTW terugkrijgen. - Nog een tip. (Nog) meer aandacht geven aan de zaaitechniek en kiemresultaat. Zaden worden steeds duurder, dus dit wordt belangrijker!

Mooie producten en goede service

Ik werk zoveel mogelijk biologisch dynamisch en kan voor heel veel producten terecht bij De Bolster. Daarnaast is de service prima. Ik beveel De Bolster altijd aan andere tuiniers aan.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe