Verpakking was groot

Ik hadden aantal zakjes met zaden besteld, maar het bleek toch een doosje te zijn. Dus kon niet door de brievenbus. Vermeld dit vantevoren, dan weet ik datikthuismoetzijn.

Het betrokken professionele bedrijf dat hier achter zit ervaar ik in alles

Goede en verse kwaliteit van zaden. Prettige communicatoe. Profesie zonder flauwekul.

snel geleverd en als vanouds goed

Prima zaad, geeft altijd een goed gevoel om biologisch bezig te zijn en bedrijven die daarmee werken te ondersteunen door juist daar te bestellen.

Snelle bezorging en goede kwaliteit zaden

Snelle bezorging en goede kwaliteit zaden

Mooi verantwoord aanbod, snelle levering, milieuvriendelijke verpakking.

Zie boven.

Ga zo door.

SnelGeleverd

Producten zien er goed uit ben benieuwd naar de oogst!

Snel, goed, en prima kwaliteit zaden!

De Bolster levert goede kwaliteit zaden en doet dat ook snel. Verpakkingsmateriaal is afbreekbaar, dat vind ik heel belangrijk. Geen plastic troep om doosjes op te vullen dus!

Erg tevreden.

Vlotte afhandeling, geen onnodige verpakking. De kwaliteit van de zaden moet ik nog ervaren. Dat komt volgend seizoen.

Snel geleverd, Uitstekend verpakt.

prima snelheid verzending alles in orde

mooie actie in december

Super fijne service

Allereerst zaden voor een mooie prijs. Ik had geluk aangezien er een korting op de zaden was. Helaas had ik wel een klacht naar de vervoerder maar de klantenservice medewerker heeft dit super netjes en snel opgelost in mijn voordeel.

Product en verpakkig zijn top!

Zaden zijn prima, informatie erover ook. Verzendwijze via DPD vind ik minder goed, ze konden tot 2x toe ons huis niet vinden. Terwijl de PostNL ons wel weet te vinden.

uitstekend

Ik bestel al jaren mijn zaad bij de bolster en het is altijd prima in orde. En als het dat niet is komen we er onderling ook prima uit. Prettige mensen, mooi bedrijf, goeie producten. En erg leuk dat de verpakking gewoon vercomposteerbaar is!

Prima service !!

Via Nederland zijn de zaden bij mij in Frankrijk aangekomen. Geen enkele beschadiging kunnen ontdekken. Ook de inhoud Top !!!. Het opvulmateriaal ligt inmiddels op de composthoop. Wat een mooie oplossing hebben jullie gevonden. Nu nog een beetje voorjaar en we kunnen aan de slag. Nogmaals bedankt.

Zie onderstaand

Prachtig bedrijf , mooie producten en afspraken stipt nakomen. Top !!

Snel en goed verpakt geleverd

Ik ben heel tevreden.

Ik denk goed

Hoe kan ik nou mijn ervaring met de zaden delen als ze nog allemaal in zakjes zitten? Wat betreft het bestellen: dat was allemaal prima. Van het bestelproces tot de aflevering.

Goed, betrouwbaar en snel

Goede kwaliteit producten, volledig aanbod, snelle en betrouwbare levering ook in het hoogseizoen.

Prima bedrijf

Goeie service, snelle levering, uitstekende kwaliteit

uitstekend

Keurige verpakking, milieubewust , vriendelijk klein kaartje erbij, geen verspilling van papier.

Fantastische zaden.

Snelle sevice en echt goede biologische zaden. Ook de informatie en de communicatie is goed en prettig. Echt een aanrader.

Duidelijke catalogus met goede informatie

De zaden werden snel en goed geleverd. Vertrouwd, goed bedrijf

zaden prima

zaden komen meestal op

Bolster is de ster onder de zaden-leveranciers

-Prettige website -Snelle levering -Goed telefonisch bereikbaar -Kwaliteit van de zaden is uitstekend

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe