ben zeer tevreden

Ik kijk elke herfst uit naar de catalogus om mijn bestelling te plaatsen. De nieuwsbrief is zeer informatief .Verzending van de zaden werd snel en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit van de zaden zijn goed, prijs licht wel wat hoger maar is volgens mij verantwoord. Wat ik ook belangrijk vind is dat wij een kleiner bedrijf moeten steunen als tegen hanger tegen die multi groten bedrijven

Vlotte levering en prima verpakt

Lekker snel en correct afgehandeld

Lekker snel en correct afgehandeld, verbaasd me wel dat ik op de vraag om me een seintje te geven zodra een product weer leverbaar is het antwoord krijg dat ik dat zelf maar even in de gaten moet houden.

Prima voor elkaar

Gekregen wat ik bedoel. Korte levertijd. Verpakking grotendeels recyclebaar.

Uitstekende service en levering

Bedrijf maakt een zeer goede indruk op mij. Zij staan voor kwaliteit. Heb je een vraag, dan wordt die beantwoord. Ga je voor biologisch, dan is De Bolster een uitstekend adres.

Goede zaadjes en fijn dat het biologisch is!

Snelle levering. Zaadjes van vorige leveringen ontkiemden goed. Deze levering zit nog niet in de grond, maar ik heb er alle vertrouwen in. Heel fijn dat het biologisch is. Veel beter voor insecten schijnt. Buy the change:-) Praktische verpakking ook; de levering kon zo makkelijk door de brievenbus.

prima bedrijf

Snelle levering, hoogste kwaliteit. Uitstekende bereikbaarheid en snelle/goede service. Leuke en overzichtelijke catalogus.

Zéér tevreden.

Prima, duidelijke, en mooie website. Bestellingen altijd heel snel geleverd, en in milieu vriendelijke verpakking. Ik raad de Bolster iedereen aan, die biologisch en dynamisch wil telen. Groeten Paulien

Snelle levering, mooie oogsten van de zaden

Snelle levering, mooie oogsten van de zaden

Zeer tevreden van website tot ontvangen per post

Goede informatie om keuze te kunnen maken. Tips op site zijn erg fijn. Ook wat in welke maand aan bod komt.

Snel en goed geleverd

Bestellen was eenvoudig en het produkt werd snel geleverd

Ruime keus

De zaden zijn mooi verpakt bezorgd. Het biologische afbreekbare opvulmateriaal vind ik geweldig. De zaden moeten nog gezaaid maar uit eerdere jaren zijn mijn ervaringen goed. De site is overzichtelijk en er staan veel tips op.

prima product en goede levering

belangrijke groente zaden voor tuinders. ik mis nog een zaad bij jullie : Snijmoes ( Blauwe Groninger).

Alles is prima en snel verlopen

Bestellen via de website ging erg gemakkelijk. De aanbevelingen voor de teelt heb ik gekopieerd en bewaard. De bestelling kon door de brievenbus, dus geen gedoe met wachten op de besteller.

topbedrijf, bestelling snel geleverd en goed verpakt

snelle levering verpakt in brievenbus - poststuk zodat ik niet thuis moest blijven .

Prima service, snelle levering

De Bolster levert biologische producten die elders niet altijd even gemakkelijk te vinden zijn. Als je biologisch wilt tuinieren is het een uitstekend adres. Er is een groot assortiment waar je in één bestelling al je zaden voor het moestuin-jaar kunt inkopen. De levering is keurig binnen een paar dagen, netjes verpakt in een passend doosje (dus geen overbodig grote pakketten die niet in de brievenbus passen). Dus ik zou iedereen die biologisch wil tuinieren willen aanraden om hier je zaad in te kopen.

Prima service, snel ook. Meestal prima zaden en ruime keus, heel soms wat minder goed (ik had wat problemen met de lathyrus). Fijn dat er zo’n goede biologische zedenkweker in Nederland is!

Fijne webwinkel met goede service

Al meerdere malen bij bolster besteld en iedere keer weer zeer tevreden over de service en kwaliteit.

Goed resultaat van de zaden, makkelijk te bestellen, snelle levering.

Ik vind het al jaren prettig om bij de Bolster te bestellen, vroeger per post en nu online. Had binnen enkele dagen mijn bestelling in huis, netjes milieuvriendelijk verpakt. Zaden zijn goed, heb altijd een goede opbrengst.de Bolster is een vriendelijk overkomend bedrijf. Gaat met de tijd mee.

prima webwinkel

Komt zn afspraken na.

Prima website en mooie papieren brochure om alvast plannen te kunnen maken voor het aankomende moestuin jaar. Snelle levering.

Alles in orde!

Bestelling is goed en vlot uitgevoerd. Prima verpakt. Zal ook de verpakking en het vulmateriaal hergebruiken. Het zaad ga ik delen met een vriendin. Wacht met smart op de tijd dat ik kan gaan zaaien...

Easy sprout -onder zaden

Er zaten geen zaden bij die easy sprout set... en ik had begrepen dat het een complete set was

Uitstekend!

Zeer ruim aanbod, zorgvuldig verpakt en znel verzonden.

Tweede bestelling, goede producten, makkelijke website, snelle verzending Helemaal tevreden

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe