Meestal is mijn bestelling er de volgende dag. Mooie kwaliteit zaden.

Goede kwaliteit en snelle levering

De bestelde zaden zijn nog lang bruikbaar en leveren een ruime oogst.

Snelle bezorging

Bestellingen snel in huis. Duidelijke website

Heel fijn

Zaden waren snel binnen... Ben benieuwd naar de planten straks in het voorjaar. Hopelijk dragen de zaden bij aan een verbetering van de biodiversiteit in de omgeving. We zullen zaadbommetjes met klei en grond maken om meer successen te behalen. Weg met de giftige bloemen uit tuincentra zou ik zeggen...

Vlot, compleet en milieubewust verpakt

Mooi die"piepschuimkorrels" van maïs. Ze gaan bij mij op de composthoop

snel ontvangen en mooi verpakt

ben blij dat er ondanks Monsanto nog biologisch dynamische zaden te koop zijn

Snel en zorgvuldig

Zaai al enkele jaren met De Bolster zaden naar volle tevredenheid.

Snelle levering, goede zaden en milieuvriendelijk verpakt

Mooie collectie

Fijn om te weten wat je aan zaden kunt kopen wanneer je een beginnend moestuinierder bent.

Goede kwaliteitr

Altijd goede ervaringen met zaden van de Bolster!

Snelle bezorging en perfecte kwaliteiet

Zoals altijd snel bezorgd, netjes ingepakt en met een persoonlijke groet van de inpakker. Leuk.

goede service en nazorg!

erg positief.

Exact, op tijd en kwaliteit

Koop al jaren (bijna) alles wat ik zaai bij Bolster en ben nog nooit teleurgesteld.

Prima webwinkel

Mijn bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt. Niets op aan te merken.

Snelle accurate levering

De zaden van de Bolster zijn uitstekend. Al jaren een vertrouwd adres. Levering en verpakking uitmuntend.

Goede service en mooie kwaliteit zaden

Ik ben ontzettend blij met de bolster zaden. Goede kwaliteit en mooie opbrengst. Goede service en rekening gehouden met duurzame verpakkingsmateriaal.

Prima! Duidelijke website en snelle levering in handige verpakking.

Al vele jaren bestel ik mijn zaden bij de Bolster. Goede kwaliteit, veel keus en een echte bewaar-papieren- catalogus.

In principe o.k

Meestal o.k. Had afgelopen seizoen wel in 1 zakje twee soorten sperziebonen waarvan 1soort heel slecht was.

Ik heb geen klachten.

Zeer tevreden!

Overzichtelijk, snelle levering, ruime keuze.

Goed en vriendelijk

Oude Oenerweg 13