Goede spullen, snel en netjes verpakt geleverd

Heel fijn!

Goed zaad, goede vlotte verzending, zo milieuvriendelijk mogelijk

Geef wel de voorkeur aan een verzamelpunt ipv bezorgen aan eigen adres.

uitgebreid assortiment bloemen! geweldig om te struinen en uit te zoeken!

heel veel keuze in de bloemen zaadjes! echt heel leuk ik heb verschillende soorten besteld en als verrassing in deze coronatijd naar collega's gestuurd.

Een makkelijke manier van bestellen en ontvangen.

De zaden zijn goed verpakt; op tijd bezorgd; goede informatie over de planning en aankomst van het pakket, dat goed verliep.

In 1 woord prima!

Bestellen is makkelijk. Het volgen van de bestelling is prima. Verpakking van de bestelling is netjes. Producten heb ik nog niet gebruikt, maar op aanraden van anderen bij De Bolster besteld, dus dan moet het wel goed zijn.

Blij met de biozaden

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen, snelle levering. Verpakking eco en verpakking van de zaden met duidelijke instructie.

Goed product

Snel en accuraat

Enige puntje van verbetering: speel op de website nog meer in op seizoensgebonden aanbod.

Snel verstuurd en goede kwaliteit zaden

Mijn bestelling was razend snel binnen en de kwaliteit van de zaden zijn erg goed. Een keuze maken op de site was ook zo gedaan, want je kan goed selecteren in je zoekopdracht.

Prima en persoonlijk

Mijn bestelling was per ongeluk twee maal gedaan, de administratie van de Bolster heeft dit keurig opgelost. De verpakking was netjes en milieuvriendelijk ( "doen wat je zegt") De verzending is snel verlopen. Kan niet beter.

uitmuntend

alles goed zelfs de verpakking.

In voedselbos Kampen gezaaid. Zie facebook natuurspeelplaats & voedselbos Kampen.

Prima levering

Helaas 2 producten niet op vooraad

Goede webshop Prima levering

al jaren positieve klant, zowel particuliere als bedrijfsmatig

snelle levering, goede zaden. als het zaad anders verloopt dan het zou moeten ligt het meestal aan mij :) nieuws brief genoeg tips.,

Tevreden . Ik houd niet van dit soort onderzoeken"..........!

Ik lees altijd met plezier de nieuwsbrief

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

Zoals bedacht, zoals verwacht.

Moeiteloos, overzichtelijk, snel en correct. Helemaal tevreden. Fijne site om te bestellen, gewoon lekker simpel en to the point.

prima collectie

Prettig dat als het door de brievenbus kan, dan niet met een auto!

De zaden werden goed verpakt op tijd geleverd. Fijn dat het vulmateriaal ook op de compost kan. Enig schoonheidsfoutje: op 12 oktober kwam een melding van DPD dat het pakketje onderweg is en dan reken ik met levering de volgende dag. Maar het kwam op de 14e en je kon ook via tracking niet het ongeveer levermoment zien, best vreemd.

Goede biologische zaden

Dit jaar voor het eerst tot volle tevredenheid zaden van de bolster gebruikt in mijn moestuin. Al jaren bietjes gezaaid, werd nooit iets. Dit jaar met de bolster zaden prachtige en heerlijke bieten. Kortom een aanrader!

Duidelijke site met goede foto's en kon makkelijk keuzes maken

Het pakketje duurde wat langer dan getoond maar de zaden hoefden niet direct de grond in natuurlijk. Dat het biologische zaden zijn, is natuurlijk fantastisch.

Voor het grootste gedeelte goed, met 1 minpuntje

Bij de webshop is alles lekker overzichtelijk dus goed te vinden wat je zoekt, makkelijk te bestellen en de levering was snel. De biologisch afbreekbare vulling, top! 1 minpuntje waar jullie misschien ( hopelijk wel) iets aan kunnen doen is de verzending. Ik kreeg van DPD een mail waarin stond wanneer het pakketje geleverd zou worden, vond ik al raar... zo groot kan het toch niet zijnwerd en dag later...wat schetste mijn verbazing? Het lag gewoon in de brievenbus? Oke, kan gebeuren, maar als je dan biologisch kweekt, lijkt het me kwalijk dat er een busje rond rijd voor een brievenbus pakje, vandaar de 9 ipv een 10. Nu moeten de zaden het natuurlijk straks wel gaan doen ;-)

Product geleverd zoals aangegeven

Product netjes ingepakt ontvangen en conform termijn die was aangegeven gelverd

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe