Altijd vertrouwd, duidelijk en snelle levering.

Ik woon in Portugal, waar ze sommige biologische zaden niet hebben. Door de grote variëteit is het ook wel eens leuk wat uit te proberen. Dus bestel ik deze zaden bij De Bolster. er is dan altijd wel iemand die ze voor mij mee kan nemen.

goede levering

Goede zaden en snelle levertijd

De zaden kiemen goed en het is fijn dat jullie met het versturen en de verpakking denken aan het milieu (met de opvulling en materiaal), zoals ook op het bijgevoegd papier staat. Het is ook leuk dat jullie zaden verkopen van eigen veredeling (en nog fijner dat jullie daarvoor geen GMO toepassen).

Ik weet natuurlijk pas echt hoe goed de zaden zijn als ik ze plant en zie groeien, maar de bestelling en de levering gingen prima

Goede zaden en snelle levering.

Zeer tevreden over De Bolster.

Hele fijne website, goede levering, alles prima.

Snelle levering, niks op aan te merken

Zaden en kiemset was snel geleverd. Is degelijk materiaal! Fijn!

Snelle en correcte toezending van mijn eerste en zeker niet laatste bestelling

De uitgebreide website maakt de keuze makkelijk en de verzending is uitstekend,

Heerlijk om eind vd zomer begin herfst nog te zaaien en de grond te voeden m.b.v. biologische zaden

Goede uitleg over de zaden. Snelle levering, prima!

Geweldig bedrijf die heirloom zaden verkopen Hulde en dus geen gmo rotzooi

Prachtig biologisch verantwoorde kiemzaden

Super gevarieerd aanbod aan biologische kiemzaden van goede kwaliteit en snel geleverd.

Keurige zaden

Keurige zaden.

De zaden zijn prima maar de bezorging is waardeloos

De zaden zijn prima maar de bezorgdiensten DPD is waardeloos. Ze doen een week over de bezorging.

Mooi product, goede service

Keurig

Goede kwaliteit geleverd

De zaden zijn geweldig alleen heb ik de afgelopen jaren slechte ervaringen met de stambonen. In eerste instantie dacht ik aan slakken. Nadat ik dit oploste dacht ik aan de vogels , nadat ik een rek met gaas heb aangebracht zodat ze er niet meer bijkonden dacht ik aan zaden eerst wellen in water . Toch komt maar een derde van de zaden op, terwijk ik ook vruchtwisseling toepas. Met de rest van de zaden ben ik meer dan tevreden.

Helemaal prima!

Ik heb altijd zeer goede ervaringen gehad me de Bolster!!!

Zeer goede webshop

Duidelijke site, snelle levering. Goede kwaliteit.

Goede website, winkel en goede bezorging.

Kort en krachtig: goed, acuraat en klantvriendelijk.

Precies wat ik vroeg en verlangde

Zoals ik al zei precies wat ik vroeg snel geleverd en geen verzendkosten boven de 20€ Uit ervaring weet ik dat de zaden die ik tot nu toe heb ontvangen mij wat smaak en opbrengst nooit hebben teleurgesteld.

Helemaal prima

Ik kan er niets op aanmerken. Blij met mijn bestelling

Makkelijk en correct

Netjes verpakt en snel bezorgd

Netjes verpakt en snel bezorgd

Heel goed!!

Bestelling kwam snel (na enige vertraging bij postnl) en was prima in orde. Het opvulmateriaal in t pakje kan bij t gft!

Vertrouwde zaden, prima verzorging!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe