Fijn om biologisch zaad zo snel in huis te hebben.

snel en goed

Uitstekende kwaliteit. Geweldige kiemkracht en snel geleverd.

Ontzettend blij

Ontzettend blij met de bestelde biologische zaden. Mooi op tijd geleverd.

Alles goed verpakt en mooi op tijd.

Alle zaden waren goed verpakt en alles kwam mooi op tijd. Een paar gezaaid, waarvan nu al wat op komt. Ook blij met de 100% biologisch en GMO-vrij. Zal voortaan hier zaden kopen

Snelle leveringen goede service , zaden komen goed op

Zaden komen goed op , bestel voortaan altijd hier

Snelle levering.

Alles ging gladjes, alles op tijd en netjes afgeleverd . De zaden waren goed verpakt in hun afzonderlijke zakjes en allemaal weer verpakt in één stevige doos.

Goed snel keurig geleverd

Mijn bestelling snel geleverd en netjes verpakt met biologische opvul materiaal. Goede duidelijk verpakking van producten.

snel en accuraat

prima zaden

Goed en milieuvriendelijk verpakt.

Snelle verzending, goed ingepakt, heldere communicatie, meeste zaden houdbaar tot 2023

Super snel bezorgd!

Een pakketje is nog nooit zo snel besteld als bij de Bolster!

Goede zaden, zeer kiemkrachtig

Snelke levering, goede ( biologische) zaden en goede kieming

Snelle levering.

De kwaliteit van het zaad kan ik nog niet beoordelen.

Prima.

Goede kwaliteit zaden

Netjes geleverd binnen aangegeven termijn

Waardeloos

Ik heb mijn bestelling niet gekregen, wel netjes betaald. Ik heb het gemeld. Waarop werd gezegd als het vrijdag niet is bezorgd dan sturen we het nog een keer op. Vervolgens nog een keer gemeld i.v.m vrijdag was het er niet. En vanaf dan krijg ik geen reactie meer.

Prima bedrijf met goede producten en veel keus

Mooie biologische producten, levertijd van een paar dagen

prima zaaigoed mensen, ga zo door

Ik ken jullie al heel lang, sinds de jaren zeventig. Geweldig werk. Ik koop jullie zaden bij de intratuin en bij de natuurvoedingswinkel, want ik ben een particulier koper en vind het zonde om voor zo weinig zaad de post te laten rijden. Hebben jullie weleens gedacht aan eigen verkooppunten in de grote steden, trouwens?

Ze hebben veel en leveren snel en correct.

Altijd goed

Voortreffelijke leverancier, snel en mooie producten. Ä

Snelle + goede levering van topkwaliteit zaden via een duidelijke en eenvoudig te gebruiken webshop.

Ook op mijn nieuwe adres heb ik de zaden van Bolster in goede staat ontvangen, en zaai ze met vreugde in, vol trots en dankbaarheid jegens dit mooie en waardevolle bedrijf.

Goede keuze, snel geleverd

Alles top !

De aangeschafte spullen is van goede kwaliteit en alles is goed verpakt.

Fijne producten en winkelervaring

Mooie sortering biologische producten. Zaden van mijn eerste aankoop zorgen inmiddels voor een oase aan eetbare planten in mijn achtertuin op het noordwesten. Heel blij mee. Ga nu ook de wintergroenten proberen in de voortuin. Levering was mooi op tijd en producten altijd zo milieuvriendelijk mogelijk verpakt (het vulmateriaal is composteerbaar). Erg prettig bedrijf om klant van te zijn.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe